Курси сушистів

професійний майстер-клас

10% знижка
курси сушистів
Звичайна ціна:
1888 грн
Ціна сьогодні:
1700 грн

Що ми будемо готувати

курси сушистів

Будем готувати
ролли

курси суші

Суші, сашимі

курси сушистів

Місо-супи
різні

курси сушистів

Будемо готувати
салати

курси сушистів

Лапшу з овочами

курси сушистів

Інші
страви

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось5 місць по акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курса "Суші"

сушист курси
Введення в курс суші

Народження та історія виникнення суші

  • Обзор японських традицій

  • Інгредієнти

  • Правила японської трапези

  • Розвиток Nigiri Sushi

  • Традиційні напої (саке, чай)

Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар

  • Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)

  • Соуси (соєвий соус, васабі)

  • Правила нарізки риби та використання інструментів

  • Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби

  • Приготування рису

  • Приготування заправки з оцту

Основні види суші

  • Едо

  • Нігірідзусі

  • Макідзусі

  • Темакідзусі

  • Осідзусі

  • Тірасідзусі

навчання сушистів
Технологія приготування

Ролли:

  • Сяка Макі (роли навиворіт), Унагі рол, Каліфорнія, Аляска, Канадський рол, Канапе сето, Веселка, Макі Диско, Цезар, Ясай рору, Норіто рол, Кіото рол, Нідзі, Жовте море, Спайсі ролл, Унадзю Хоккайдо рулон, Футо макі.

Смажені ролли:

  • Американський рол, Модний рол, Італійський рол, Які Уміно Саті, Смажений рол з ананасом, Харумакі

Сашимі:

  • Сякен, Унагі, Тай, Магуро, Іка

Місо:

  • Місо-суп класичний, Суп морський вершковий, Кук-Су, Суп рибалки, Пук-Тяй, Сяке суп.

Суші:

  • Унагі, Сяке, Ебі, Амо Ебі, Тай, Хоккігай, Іка Мае, Кай есе, Сяке Канапе, Кані, Мікс Спайсі, Сяке Кунсай, Муки Ебі, Ісобі.

курси сушистів
Практичні заняття
  • Нігірідзусі (нігірі-суші), Макідззусі (норимаки-суші), Темакідзусі (темаки-суші), Гункандзусі (гункан-суші), Ролл філадельфія, Ролл каліфорнія, Приготування японського омлету (томаго), Сікаї-макі (Квадратний з вугром (умаки), Кляр для темпуру, Овочі в клярі (ясай темпура), Морепродукти в клярі (темпура моріавасі), Соус Теріякі, Курка в соусі (теріакі торі теріяки), локшина удон (соба) з шиїтаке.

Заняття з курсів суші відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). На занятті у кожного слухача своє робоче місце. Після заняття готові суші можна забрати додому. Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

курси сушистів
Майстер-клас проводять викладачі-практики. Шеф-кухарі та су-шеф з великим досвідом роботи
курси сушистів

Косицький Віталий Єгорович

Ресторан «Піна» (європейська кухня), Кафе «Реприза» (європейська кухня), Ресторан «Тампопо» (японська кухня), Ресторан «Дольче» (італійська кухня), Працював із шеф-кухарями (із Швеції, Японії). Брав участь у шоу-програмах (виготовлення страв на TV).

курси сушистів

Айдінов Айдін Зейналійович

2006-2016 Ресторан «Муракамі» Сушист. Шеф-кухар ресторану «Муракамі»; 2015 - Шеф кухар Mozgibar; 2016 рік - Шеф-кухар та співзасновник Good Chef

курси сушистів

Божемський Антон Вікторович

Кухар 5-го розряду, су-шеф. Ресторан «Mafia», ресторан «Сушія» (яп.кухня), ресторан «Містер-твістер», ресторан «Casta» (яп.кухня).

Записатися на курс сушист навчання

Чому
слухачі вибирають
наш центр?

курси сушистів

Сучасні рецепти

На курсах навчають приготуванню суші за сучасними рецетами та сучасною подачею страв.

курси сушистів

Якісний материіал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача

курси суші

Зручний час навчання

Навчання проводиться по суботах з 10:00 до 19:00, що зручно для працюючих та іногородніх

курси сушистів

Частина продуктів у вартості

У вартість курсу входить рис, норі, локшина, гриби, соєвий соус, васабі, рисовий оцет.

Характеристика «Курсів суші»

курси сушистів