Курси по зефіру
професійний практичний курс
Що ми будемо готувати
Зефір
Маршмелоу
Мармелад
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курсу "Зефір, маршмелоу, мармелад"
Теорія зефиру
Принципи роботи з агар-агаром
Технологія приготування зефіру
Інгредієнти
Інвентар
Приготування зефіру
Про яблучне пюре і сироп
Види приготування зефіру
Завитки
Зберігання
Рецепти
Ягідний зефір (манго-маракуя, чорна смородина, чорниця, журавлина-кориця, полуниця-ваніль)
Яблучний зефір
Кавовий зефір
Що таке маршмеллоу
Принципи роботи з желатином
Технологія приготування маршмеллоу будь-якого смаку
Інгредієнти
Інвентар
Рецепти
Кокосові маршмеллоу
Малинові маршмеллоу
Ванільні
Троянда
Виготовлення мармеладу
Види пектину та принципи роботи з цим желюючим агентом
Технологія приготування мармеладів на різних фруктових та ягідних пюре.
Вибір інвентарю
Рецепти
Мармелад манго-маракуйя
Апельсин з імбиром
Пряна вишня
Абрикос з лимоном
Малина-лічі
Лісні ягоди
На першому занятті Ви познайомитеся з інгредієнтами та інструментами для приготування зефіру.
Ви будете виготовляти зефір на яблучному та ягідному пюре. Виготовляти зефір різних форм.
Друге заняття присвячене приготуванню маршмеллоу та мармеладу.
Наступні три заняття повністю присвячені зефірним квітам і компонування їх у букетах.
Перед початком практичного заняття, слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 40-50 грн на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують вироби та забирають їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.
Попелянська Тетяна Михайлівна
Кондитер-технолог. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»
Чому
слухачі обирають наш центр?
Сучасні рецепти
На курсах вчать виготовляти якісний зефір різних форм.
Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептами в особистому кабінеті слухача
Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пн-пт) за розкладом, з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30
Підвищення кваліфікації
Допомогаємо кондитерам підвищити кваліфікацію та стати більш затребуваним на ринку.
Характеристика «Курсів зефіру»
- Кількість годин за курсом: 8 акад. год
- 1 заняття = 3 астр. години
- Кількість занять: 2 заняття
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30
- Дні тижня: пн-пт (за розкладом)
- Документ: Сертифікат, український чи міжнародний
- 19.12.2024 с 09:30 до 12:30 Записатися на курс
Сертифікат "Зефір, маршмелоу, мармелад"
Дата початку занять Курсу "Зефір"
Галерея курсу "Зефір, маршмелоу, мармелад"
Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів
Закінчила курси зефіру. Навчилася робити ідеальний зефір. Заняття цікаві. Дякую.
Дуже хотіла підняти кваліфікацію і обрала курси з зефіру. Навчання дуже сподобалося. Рекомендую.
Півроку тому закінчила курси зефіру. Навчання сподобалося. Викладачі – супер. Захопилася та закохалася у зефір. Тішу зефіром свою родину.
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей
Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті
Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кондитери роз'яснюють і показують, як робити зефір. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Курси зефіру
професійне навчання
Пропозиція діє: