Курси сушистів
професійний майстер-клас
Що ми будемо готувати
Будем готувати
ролли
Суші, сашимі
Місо-супи
різні
Будемо готувати
салати
Лапшу з овочами
Інші
страви
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курса "Суші"
Народження та історія виникнення суші
Обзор японських традицій
Інгредієнти
Правила японської трапези
Розвиток Nigiri Sushi
Традиційні напої (саке, чай)
Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар
Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)
Соуси (соєвий соус, васабі)
Правила нарізки риби та використання інструментів
Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби
Приготування рису
Приготування заправки з оцту
Основні види суші
Едо
Нігірідзусі
Макідзусі
Темакідзусі
Осідзусі
Тірасідзусі
Ролли:
Сяка Макі (роли навиворіт), Унагі рол, Каліфорнія, Філадельфія, Дракони, Аляска, Канадський рол, Канапе сето, Веселка, Макі Диско, Цезар, Ясай рору, Норіто рол, Кіото рол, Нідзі, Жовте море, Спайсі ролл, Унадзю Хоккайдо рулон, Футо макі.
Смажені ролли:
Американський рол, Модний рол, Італійський рол, Які Уміно Саті, Смажений рол з ананасом, Харумакі
Сашимі:
Сякен, Унагі, Тай, Магуро, Іка
Місо:
Місо-суп класичний, Суп морський вершковий, Кук-Су, Суп рибалки, Пук-Тяй, Сяке суп.
Суші:
Унагі, Сяке, Ебі, Амо Ебі, Тай, Хоккігай, Іка Мае, Кай есе, Сяке Канапе, Кані, Мікс Спайсі, Сяке Кунсай, Муки Ебі, Ісобі.
Нігірідзусі (нігірі-суші), Макідззусі (норимаки-суші), Темакідзусі (темаки-суші), Гункандзусі (гункан-суші), Ролл філадельфія, Ролл каліфорнія, Приготування японського омлету (томаго), Сікаї-макі (Квадратний з вугром (умаки), Кляр для темпуру, Овочі в клярі (ясай темпура), Морепродукти в клярі (темпура моріавасі), Соус Теріякі, Курка в соусі (теріакі торі теріяки), локшина удон (соба) з шиїтаке.
Заняття з курсів суші відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). На занятті у кожного слухача своє робоче місце. Після заняття готові суші можна забрати додому. Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.
Косицький Віталий Єгорович
Ресторан «Піна» (європейська кухня), Кафе «Реприза» (європейська кухня), Ресторан «Тампопо» (японська кухня), Ресторан «Дольче» (італійська кухня), Працював із шеф-кухарями (із Швеції, Японії). Брав участь у шоу-програмах (виготовлення страв на TV).
Айдінов Айдін Зейналійович
2006-2016 Ресторан «Муракамі» Сушист. Шеф-кухар ресторану «Муракамі»; 2015 - Шеф кухар Mozgibar; 2016 рік - Шеф-кухар та співзасновник Good Chef
Божемський Антон Вікторович
Кухар 5-го розряду, су-шеф. Ресторан «Mafia», ресторан «Сушія» (яп.кухня), ресторан «Містер-твістер», ресторан «Casta» (яп.кухня).
Чому
слухачі вибирають наш центр?
Сучасні рецепти
На курсах навчають приготуванню суші за сучасними рецетами та сучасною подачею страв.
Якісний материіал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача
Зручний час навчання
Навчання проводиться по суботах з 10:00 до 19:00, що зручно для працюючих та іногородніх
Частина продуктів у вартості
У вартість курсу входить рис, норі, локшина, гриби, соєвий соус, васабі, рисовий оцет.
Характеристика «Курсів суші»
- Кількість годин за курсом: 12 ак. год
- 1 заняття = 3 астр.год
- Кількість занять: 3 заняття
- Час занять: 10:00-19:00
- Дні тижня: Субота
- Документ: Сертифікат український чи міжнародний
- 18.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 12.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 19.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 26.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 03.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 10.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 24.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 31.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.06.2025 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Сертифікат Курси сушистів
Дата початку занять Курсів суші
Галерея курсу "Суші"
Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів
Курсами повністю задоволена! Навчалася на курсах влітку! Дуже насичений курс, багато практики. Дуже багато робили ролів, сашимі, суші. Думала буде мало рецептів, а виявилася величезна кількість) Викладач – професійний су-шеф. Дуже сподобався, група була у захваті, правда дуже втомилися, дуже багато готували, але воно того варте. Рекомендую. Це найкращі курси по суші)
Дуже добрі насичені курси! Хотів освоїти японську кухню, щоб готувати у нашому ресторані суші. Навчанням задоволений. Рецептів багато. З групою дуже потоваришували і тепер спілкуємося. Було весело та добре. Викладач Віталій – майстер своєї справи. Дуже хороший досвідчений кухар. У багатьох ресторанах працював та багато знає нюансів.
Ходили з подружкою на майстер клас по суші. Дуже все сподобалося. Багато було страв, багато рецептів. Викладач кожному приділяє увагу, підходить, виправляє, пояснює. Ми тепер готуємо самі суші, роли, місо-супи. Дуже сподобалася локшина удон із овочами, просто клас. Дякую
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер зателефонує Вам
Оплата
Оплатіть курс
в офісі або через банк
Навчання
Приїжджайте на курси!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кухарі роз'яснюють та показують, як готувати японські страви. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротший термін.
Курси сушистів
професійний майстер-клас
Пропозиція діє: