Курси італійської кухні
професійне навчання
Що ми будемо готувати
Мінестроне
Тосканський цибулевий суп
Мальфатті
різні
Капрезе
Антипасто
Брускетту
Мідії
гратен
Ньоккі
Поленту
з грибами
Чамботту
та інше
Пасту карбонара
Буратту
з песто
Салати
із риби
Піца
Різотто
з грибами
М'ясні
делікатеси
Рибні делікатеси
Салати
італійські
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курсу "Італійська кухня"
Банья кауда
Fonduta
Антипасти з маринованими овочами (antipasti),з восьминогами, із запеченими перцями
Баклажани, фаршировані булгуром, фетою та помідорами конфі
Страва з шинкою та фігами
Брускетта
Граден із мідій
Запечені польпетти з броколі
Зелений салат з анчоусною заправкою "Вінегрет" та креветками
Кабачки, запечені у духовці
Канапе з анчоусами
Канапе з рікоттою
Канелоні зі шпинатом та моцарелою
Капоната
Капрезе
Кростіні з песто
Кростіні з сиром моцарелла та пармською шинкою
Мальфатті
Морські гребінці по-венеціанськи
Паніно з цукіні, грибами та соусом песто
Помідори, фаршировані баклажанами
Фаршировані запечені баклажани з песто з руколи
Фаршировані цукіні
Чамботта
Яйця по-партенопейськи
Яйця по-п'ємонтськи
Неаполітанський салат
Міланський салат із копченою рибою
Салат з м'яса та шинки
Салат із цвітної капусти зі шпротами
Салат капрезе з баклажанами
Салат картопляний
Салат радиккіо з рукколою
Салат з грушами та горіхами
Салат з ківі, кабачками та фенхелем
Салат з червоною цибулею, хурмою, селерою та рожевим перцем
Салат з помідорами та моцареллою
Полента з грибами
Полента із сиром
Ньоккі з Казентіно
Гарбузові ньокки
Картопляні ньокки (італійські галушки) з пасатою та беконом
Густий суп із морепродуктів
Італійський грибний суп
Консоме по-міланськи
Цибулевий суп тосканський (італійський)
Основний Мінестроні
Профітролі
Суп із сиру та яйця
Суп із шпинату (флорентійський)
Суп павеза
Суп з ньоккі
Суп-пюре із сочевиці по-неаполітанськи
Суп-пюре по-міланськи
Томатний суп-пюре
Тосканський суп з квасолею та макаронами
Branzino ai porri - Сибас з цибулею-пореєм
Coppe esotiche con insalata di mare Салат з морепродуктів у грейпфруті
Filetti di branzino con crostoni di polenta — Філе сібаса з грінками з поленти
Gamberoni all’arancia — Креветки з апельсинами
Insalata di mare — Салат з морепродуктів
Riso venere con polpa di granchio e gamberi — Чорний рис із крабами та креветками
Trota con patate e carciofi — Форель з картоплею та артишоками
Trote affogate — Форельс травами у білому вині
Баклажани, фаршировані кефаллю / Melanzane ripiene di cefalo
Кальмари у сковороді (Calamari in padella)
Кальмари тушковані
Морські гребінці під соусом із цукіні з грибами/ Capesante con salsa di zucchine e ovuli
Осетрина по-італійськи
Приготування фльорансі
Риба по-сициліанськи
Риба припущена по-італійськи
Стерлядь по-італійськи
Філе барабульки по-ліворнськи / Triglie alla livornese
Ескалопи з кефалі з гливи від Надзаріо Біскотті / Scaloppine di cefalo ai funghi cardoncelli di Nazario Biscotti
Баранина з ягодами ялівцю
Печеня з баранини з картоплею
Баранина з оливками
Гуляш із баранини з лимонним соусом
Біфштекси по-неаполітанськи
Яловичина маринована
Печеня у червоному вині
Яловичина фарширована
Яловичина з пікантним соусом
Медальйони з телятини з фондю
Гусяча грудка з крес-салатом
Печеня з телятини з цукіні
Ариста по-флорентійськи
Біфштекс по-флорентійськи
Домашня курка в гострому соусі з томатів та базиліку.
Запечена нога ягняти
Кролик у соусі з волоських горіхів
Кролик по-іскитанськи
Кростіні з курячою печінкою
Курка у вині Кьянті
Курка з перцем
Медальйони телячі по-міланськи
М'ясне рагус картопляними ньокками
Стегенця у винному соусі
Відбивні з індички з начинкою з моцарелли
Відбивні по-міланськи
Плов по-п'ємонтськи
Рецепт салату з качки з п'ятьма спеціями
Рубець по-міланськи
Свиняча шия в апельсиновому соусі
Свинина, запечена у вині з яблуками
Томатний соус зі свинячих реберець
Тушений кролик із помідорами
Качка з апельсинами, буряковим соком та розмарином
Філе міньйон по-неаполітанськи
Курча з баклажанами
Курча з рисом
Ягнячі реберця, запечені на вугіллі
Курячі ніжки по-середземноморськи
Курка запечена з лимоном, родзинками та кедровими горіхами.
Курка Міланезе з томатним соусом
Курка фарширована мацарелою та чилі
Салтимбокка
Баветте з меч-рибою, маслинами та фенхелем
Баветте з м'ясом краба
Баветте Трастеверіна
Каннеллоні
Каннеллоні з м'ясним фаршем
Лазання
Лазання Болоньєзе
Лазання класична
Лазання овочева
Лазання з беконом, грибами та шпинатом
Лазання з грибним соусом
Лазання зі свининою
Локшина лінгвіні з брокколі, часником та чилі
Локшина з помідорами та сулгуні
Локшина із сирним соусом
Локшина тальятелле з куркою
Лінгвіні з соусом Болоньєз
Лосось запечений з картоплею та оливками
Макарони з морепродуктами
Паста «Прімавера»
Паста в томатному соусі з шинкою
Паста та брокколі
Паста з анчоусами та оливками
Паста з лососем та грибами у сирному соусі
Паста з цвітною капустою, броколі та грибним соусом
Паста з вершково-шпинатним соусом
Пенне Арраббіату
Пінне з куркою у вершково-грибному соусі
Пінне з мідіями у горіховому соусі
Пінне з соусом песто
Салат із пенне з тунцем
Равіолі з сирним соусом з брокколі
Равіолі з печерицями
Рігатоні з перцем
Ригатоні з тефтелями зі свинини з лимоном
Спагетті «Аматриціана»
Спагетті «Болоньєзе»
Спагетті «Карбонара»
Спагетті «Неро» з креветками
Спагетті по-сіцилійськи
Спагетті з лососем
Спагетті з соусом путтанеска із зеленими оливками
Спагетті із сиром
Спагетті з телятиною
Тальятелле з курячою печінкою
Тальятелле з лососем
Тальятелле з м'ясними тефтелями
Тортелліні з козячим сиром
Тортелліні, фаршировані грибами
Феттучіне з білими грибами
Основний рецепт різотто
Різотто ала міланезе
Різотто по-венеціанськи
Різотто з брокколі та яєчнею
Різотто з грибами
Різотто з грибами та сиром
Різотто з копченим лососем
Різотто з куркою та овочами по-швидкому
Різотто з цибулею-пореєм та томатами
Різотто з перцем
Різотто із сиром
Різотто з тунцем та грибами
Рис по-італійськи
Рис по-п'ємонтськи
Кальзоне
Овочева піца з козиним сиром
Піца «Пори року»
Піца «Гардінієра»
Піца «Маргарита»
Піца «Маринара»
Піца в мексиканському стилі
Піца калабрійська
Піца з авокадо та шинкою
Піца з анчоусами та цибулею
Піца з беконом та пепероні
Піца з шинкою та сиром
Піца з грибами
Піца з грибами та оливками
Піца з грибами з листкового тіста
Піца із запеченими овочами
Піца з червоним виноградом, медом, розмарином та сиром
Піца з куркою та арахісовим маслом
Піца з лососем
Піца з морепродуктами
Піца з м'ясними кульками
Піца з сиром та артишоками
Піца з гарбузом та сиром
Болоньєзе – густий соус з м'ясного фаршу з помідорами
Грибний соус
Італійський соус «карбонару»
Італійський соус до макаронів
Італійський томатний соус
Горіховий соус
Песто класичний
Соус із шампіньйонів з петрушкою
Соус Карузо
Соус Марсала
Соус з томатами та морепродуктами
Соус сирний з кабачками
Соус часниковий для спагетті
Соуси Мохо
Томатний соус з пряними травами
Аффогато
Забайоне
Панна Котта
Печиво амаретті зі сливами у вині
Рисовий десерт із яблуками
Сицилійська касата (касата сичіліана)
Суфле по-сицилійськи
Тірамісу
Фрукти у вині
Шоколадні канолі
В курсі 3 заняття. Усі заняття практичні. На заняттях готуються страви італійської кухні.
Перед першим заняттям Ви з групою обговорите меню, зробите калькуляцію страв для всієї групи.
Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 70-80 грн на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і мають можливість забрати їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу - кітель або фартух, головний убір.
После окончания обучения - трудоустройство в рестораны Киева (по-желанию).
Косицький Віталій Єгорович
Ресторан «Піна»(європейська кухня), Кафе «Репріза» (європейська кухня), Ресторан «Тампопо» (японська кухня), Ресторан «Дольче» (італійська кухня).
Ніколайчук Олеся Анатоліївна
Кухар 5-го розряду. Ресторан італійської кухні «Дольче», ресторан французької кухні «Лямур» («Світова карта»).
Чому
слухачі вибирають наш центр?
Сучасні рецепти
На курсах навчають готувати за сучасними рецетами та красиво оформлювати страви.
Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача
Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пн (ср), вт, чт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік
Працевлаштування в ресторани Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в ресторани.
Характеристика «Курсів італійської кухні»
- Кількість годин з курсу: 12 акад. годин
- 1 заняття = 3 астр. години
- Кількість занять: 3 заняття
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30, 15:30-18:30, 18:30-21:30
- Дні тижня: пн, ср, птн
- Документ: Сертифікат український чи міжнародний
- 03.11.2025 с 10:00 до 13:00
- 04.11.2025 с 18:30 до 21:30
- 11.11.2025 с 18:30 до 21:30
- 12.11.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.11.2025 с 10:00 до 13:00
- 18.11.2025 с 18:30 до 21:30
- 19.11.2025 с 10:00 до 13:00
- 24.11.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.11.2025 с 18:30 до 21:30
- 01.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 02.12.2025 с 18:30 до 21:30
- 09.12.2025 с 18:30 до 21:30
- 10.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.12.2025 с 18:30 до 21:30
- 17.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 23.12.2025 с 18:30 до 21:30
- 24.12.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.01.2026 с 10:00 до 13:00
- 06.01.2026 с 18:30 до 21:30
- 13.01.2026 с 18:30 до 21:30
- 14.01.2026 с 10:00 до 13:00
- 19.01.2026 с 10:00 до 13:00
- 20.01.2026 с 18:30 до 21:30
- 21.01.2026 с 10:00 до 13:00
- 26.01.2026 с 10:00 до 13:00
- 27.01.2026 с 18:30 до 21:30
- 02.02.2026 с 10:00 до 13:00
- 03.02.2026 с 18:30 до 21:30
- 10.02.2026 с 18:30 до 21:30
- 11.02.2026 с 10:00 до 13:00
- 16.02.2026 с 10:00 до 13:00
- 17.02.2026 с 18:30 до 21:30
- 24.02.2026 с 18:30 до 21:30
- 25.02.2026 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Сертификат "Італійська кухня"
Дата початку занять "Італійська кухня"
Галерея курсу "Італійська кухня"
Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів
Курси гарні! Дуже допомогли у житті! Я пройшов усі рівні та зміг навчитися готувати різні страви. Кожен слухач має особистий кабінет, там багато рецептів, зараз їх використовую в роботі. Закінчував одразу кілька курсів і жодного разу не пошкодував. Рекомендую
Курси мені сподобалися! Навчався на цих курсах шість років тому. Після курсів зміг побудувати кар'єру та стати шеф-кухарем. Викладачі відмінні. Дякую.
Вирішила навчитися добре готувати та знайшла цю школу. Навчання було цікавим. Щодня складали меню наступного дня. Купували продукти та готували найцікавіші рецепти. Пробували та забирали додому. Чоловік тепер задоволений і я сама тепер справжній кухар. Дякую
Як записаттися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей
Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або картою на сайті
Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія Якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кухарі роз'яснюють та показують, як готувати італійські страви. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не тільки законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Курс італійської кухні
професійне навчання
Пропозиція діє: