Курси французької кухні

професійне навчання

10% знижка
курси французької кухні
Звичайна ціна:
2000 грн
Ціна сьогодні:
1800 грн

Що ми будемо готувати

курси французької кухні

Будемо готувати
тартар

курси французької кухні

Цибулевий суп

курси французької кухні

Горіховий
тапенад

курси французької кухні

Гарбузовий суп
з креветками

курси французької кухні

Буйабес

курси французької кухні

Парфе з
курячої печінки

курси французької кухні

Готуватимемо
гратен

курси французької кухні

Пісаладьєр

курси французької кухні

Вішісуаз,
інші супи

курси французької кухні

Яйца бенедикт,
фондю

курси французької кухні

Гусячі грудки з бататом

курси французької кухні

Фрікас з
курки

курси французької кухні

Кнелі
зі щуки

курси французької кухні

Кіш-лорен та інше

курси французької кухні

Рататуй
та інше

курси французької кухні

М'ясні
делікатеси

курси французької кухні

Рибні делікатеси

курси французької кухні

Тартар
з лосося

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Пропозиція діє
Залишилось 5місць по акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курсу "Французька кухня"

курси французької кухні
Висока французька кухня: закуски
  • Гриби з вином у сметані

  • Домашній сервелат

  • Жюльєн із лісових грибів із сиром, із птиці, із грибами

  • Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином

  • Картопля по-паризьки

  • Кіш Лорен (Quiche Lorrain)

  • Кільця кальмара-гриль із соусом

  • Королівські креветки у грибному соусі

  • Масло Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)

  • Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами

  • Мідії у вершковому соусі

  • Міньонетт (Mignonette Sauce)

  • Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині

  • Мус із авокадо з гострим сиром, з баклажана з козячим сиром, з печеного перцю зі шматочками панчетти

  • Огірки фаршировані

  • Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)

  • Омар у томатно-коньячному соусі

  • Паштет з курячої печінки

  • Рулетики з шинки з грибами

  • Риба та овочі під часниковим майонезом Альолі

  • Салат «Нісуаз»

  • Салат із печених буряків

  • Салат із селери (бон фам)

  • Салат літній

  • Салат м'ясний

  • Соус Beurre Monté

  • Суфле із лісових грибів

  • Суфле із сиром

  • Тартар із яловичини.

  • Тартар із тунця

  • Террін з качки

Чому
слухачі вибирають
наш центр?

курси французької кухні

Сучасні рецепти

На курсах навчають готувати за сучасними рецетами та красиво оформлювати страви.

Курси кулінарії

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача

Курси кулінарії

Зручний час навчання

Навчання проводиться у будні (пн (ср), вт, чт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

Курси кулінарії

Працевлаштування в ресторани Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в ресторани.

Характеристика «Курсів французької кухні»

курси французької кухні