Курси французької кухні
професійне навчання

Що ми будемо готувати

Будемо готувати
тартар

Цибулевий суп

Горіховий
тапенад

Гарбузовий суп
з креветками

Буйабес

Парфе з
курячої печінки

Готуватимемо
гратен

Пісаладьєр

Вішісуаз,
інші супи

Яйца бенедикт,
фондю

Гусячі грудки з бататом

Фрікас з
курки

Кнелі
зі щуки

Кіш-лорен та інше

Рататуй
та інше

М'ясні
делікатеси

Рибні делікатеси

Тартар
з лосося
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курсу "Французька кухня"

Гриби з вином у сметані
Домашній сервелат
Жюльєн із лісових грибів із сиром, із птиці, із грибами
Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином
Картопля по-паризьки
Кіш Лорен (Quiche Lorrain)
Кільця кальмара-гриль із соусом
Королівські креветки у грибному соусі
Масло Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)
Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами
Мідії у вершковому соусі
Міньонетт (Mignonette Sauce)
Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині
Мус із авокадо з гострим сиром, з баклажана з козячим сиром, з печеного перцю зі шматочками панчетти
Огірки фаршировані
Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)
Омар у томатно-коньячному соусі
Паштет з курячої печінки
Рулетики з шинки з грибами
Риба та овочі під часниковим майонезом Альолі
Салат «Нісуаз»
Салат із печених буряків
Салат із селери (бон фам)
Салат літній
Салат м'ясний
Соус Beurre Monté
Суфле із лісових грибів
Суфле із сиром
Тартар із яловичини.
Тартар із тунця
Террін з качки
Буйабес з соусом руй
Буйабес із часниковими крутонами з айолі (bouillabaisse)
Вішісуаз
Консоме з овочами та яйцем по-паризьки
Паризький цибулевий суп
Суп жульєн
Суп по-провансальськи
Суп-пюре по-французьки
Французький овочевий суп (pistou)
Запечена картопля по-французьки
Картопля запечена по-французьки (дофіні)
Картопля запечена з сиром, беконом та вершками
Картопля ліонез
Картопляні смажені кульки «пом дюшес»
Гратен зі спаржі
Зелена квасоля з мигдалем
Овочевий гуляш
Спаржа а ла фонтенель
Спаржа по-провансальськи
Картопля «Дофін»
Каштани тушковані
Рататуй
Заливна осетрина
Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин
Короп зі щавлем
Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі
Краби запечені у вершковому соусі
Устриці з Камамбер
Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею
Фламбе з королівських креветок із фенхелем
Осетрина під соусом бешамель
Фламбе з морепродуктів
Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше
Террін із форелі
Морські гребінці з фуа-гра, ягодами та гострим медовим соусом
Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»
Бьоф бургіньйон (bœuf bourguignon)
Біфштекс провансальський
Яловичина по-бурґундськи
Яловичина з білими грибами та фуа-гра
Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук
Конфі з качки на кшталт sous vide
Мус із глухаря з гусячими шкварками
Мус із дикої качки з морошкою
Півень у вині
Рагу з ягняти
Рієт з кролика з чорносливом, з лосося, з качки
Розети свинячі по-провансальськи
Рулети з яловичини, фаршировані свининою
Суфле із качки
Тартар із телятини
Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра
Теплий салат з качиної грудки магре
Террін із кролика
Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра
Фрікасе із курки
Курча з морквою
Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра
Шукрут
Баранині котлети з цибулевим соусом
Бургундський гуляш (Boeuf Bourguignonne)
Гуляш по-бургундському
Гуляш по-французьки
Голубці по-провансальськи
Курячі стегенця по-провансальськи
Курка «Маренго»
Курка у червоному вині (Coq au vin)
Курка запечена цілком по-французьки
Курка тушкована з грибами (cassoulet)
Мізки запечені по-паризькому
Куряча фуа-гра
Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу
Омлет із травами
Террін з фуа-гра з селери
Фуа гра з апельсинами в карамелі
Фуа-гра з мускатним виноградом
Фуа-гра з ягодами в портвейн
Фуа-гра, пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом
ЯЯйця на крутонах з олією анчоусів
Яйця-кокотт
Яйця-пашот по-бурґундськи
Млинці по-французьки
Груші «Решельє»
Крем-брюле
Крокети з рису з абрикосами (кольбер)
Морозиво по-льєжськи
Персики під соусом сабайон
Сніжки
Сирне серце з ягодами
Шоколадний крем
Курс французької кухні – це практичне навчання з елементами майстер-класу. Перед заняттями видається доступ до особистого кабінету слухача. Там знаходиться теорія та збірки рецептур.
На заняттях з французької кухні Ви вчитиметеся готувати найпопулярніші страви високої французької кухні за рецептами для підприємств ресторанного господарства.
Перед першим заняттям Ви з групою обговорите меню, зробите калькуляцію цих страв для всієї групи та закупите продукти у магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 40-50 грн на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і мають можливість забрати їх додому.







Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу - кітель або фартух, головний убір.
Після закінчення навчання – сертифікат українською чи англійською мовами


Косицький Віталій Єгорович
Ресторан «Піна»(європейська кухня), Кафе «Репріза» (європейська кухня), Ресторан «Тампопо» (японська кухня), Ресторан «Дольче» (італійська кухня).

Ніколайчук Олеся Анатоліївна
Кухар 5-го розряду. Ресторан італійської кухні «Дольче», ресторан французької кухні «Лямур» («Світова карта»).

Чому
слухачі вибирають наш центр?

Сучасні рецепти
На курсах навчають готувати за сучасними рецетами та красиво оформлювати страви.

Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача

Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пн (ср), вт, чт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

Працевлаштування в ресторани Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в ресторани.
Характеристика «Курсів французької кухні»

- Кількість годин з курсу: 12 акад.годин
- 1 заняття = 3 астр години
- Кількість занять: 3 заняття
- Час заняття: 12:30-15:30, 15:30-18:30, 18:30-21:30
- Дні тижня: пн, ср, птн
- Документ: Сертифікат український чи міжнародний
- 03.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 03.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 11.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 11.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 17.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 24.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 24.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 25.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 04.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 04.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 11.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 11.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 18.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 18.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 01.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 01.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 06.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 06.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 13.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 13.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 20.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 20.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 27.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 27.10.2025 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Сертифікат "Французька кухня"

Дата початку занять "Французька кухня"

Галерея курсу "Французька кухня"

Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів

Мені дуже сподобалися курси французької кухні! Я вчилася собі, тому що в нашій сім'ї всім подобаються французькі страви. Кожен слухач має особистий кабінет, там багато рецептів, зараз користуюся ними. Дуже хороший викладач Олеся – кухар-професіонал, а також хороша та душевна людина. Рекомендую.

Гарні курси! Проходив французьку кухню, коли навчався на кухаря у навчальному центрі. Дуже сподобалися практичні заняття та можливість відпрацювати страву. Викладачі відмінні. Дякую.

Вирішила навчитися добре готувати та знайшла цю школу. Навчання було цікавим. Щодня складали меню наступного дня. Купували продукти та готували найцікавіші рецепти. Пробували та забирали додому. Чоловік тепер задоволений і я сама тепер справжній кухар. Дякую
Як записатися
на курс?

Заявка
Заповніть форму на сайті

Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей

Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або картою на сайті

Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кухарі роз'яснюють та показують, як готувати французькі страви. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не тільки законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Курс французької кухні
професійне навчання

Пропозиція діє: