Кондитерські курси

кондитер 3 розряду

5% знижка
кондитерські курси
Звичайна ціна:
4422 грн
Ціна сьогодні:
4200 грн

Що ми будемо випікати

кондитерські курси київ

Торт Прага

кондитерські курси для початківців

Торт Йогуртовий

кондитерські курси київ

Бісквітний рулет

кондитерський курс

Торт Медовий

кондитерські курси київ

Тарт з ягодами

навчання кондитера

Профітролі

навчання кондитерів

Еклери

кондитерські курси київ

Тістека Шу

кондитерські курси київ

Торт Наполеон

навчання кондитерів

Яблочний пиріг

кондитерські курси київ

Ватрушки

кондитерські курси

Кекс з родзинками

кондитерські курси київ

Печиво
з ягодами

кондитерські курси

Киш лорен

кондитерські курси київ

Пісочне
печиво

кондитерські курси київ

Тарталетки з ягодами

навчання кондитера

Безе

кондитерські курси київ

Малиновий торт
безе

кондитерські курси київ

Торт горіховий

кондитерські курси київ

Естерхазі

кондитерські курси київ

Великодня випічка

кондитерські курси київ

Листкове тістечко

кондитерські курси київ

Тирамісу

кондитерські курси київ

Персики

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось 5 місць за акцією

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курса "Кондитер 3 розряду"

кондитерські курси
Основи кондитерського мистецтва, HACCP/ХАССП.

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:

  • Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.

  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.

  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.

  • Відповідальність порушення норм HACCP.

  • Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.

    • Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі

    Охорона праці.

    • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.

    Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва

    • Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.

    • Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.

    • Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.

    Борошно

    • Якість.

    • Сорт.

    • Вологість.

    • Клейковина.

    • Хліб та пекарські інгредієнти.

    Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера

    • Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.

    • Сиропи, основна помада.

    • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).

    • Креми білкові заварні.

    • Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.

    Заміс тесту та способи його розпушування

    • Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.

    • Дріжджове та бездрожжеве тісто.

    • Способи розпушування тесту.

    • Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.

    Інвентар

    • Кондитерські мішки з наконечниками

    • Еластомул для випікання та заморожування виробу

    • Силіконові килимки

    • Виїмки

    • Лопатки

    Дизайн та оформлення кондитерських виробів

    • Помада

    • Желе

    • Начинки

    • Карамель

    • Гель

    • Цукати

    • Кольорова вермішель

    • Посипки

    • Прикраси шоколадні та цукристі

курси кондитера
Кондитерське мистецтво (практика)

Бездрожжеве тісто.

  • Прісне здобне тісто, пиріжки, сочки, тарталетки.

  • Пряничне тісто та вироби з нього.

  • Пісочне та заварне тісто та вироби з нього.

  • Бісквітне тісто.

Технологія приготування бісквітного тіста.

  • Характеристика бісквітного тесту.

  • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлотт» та ін.).

  • Готуємо:

  • 1. Крем для «Праги».

  • 2. Шоколадна глазур.

  • 3. Торт бісквітний «Прага».

  • 4. Рулет бісквітний із кремом Шарлотт.

Технологія приготування заварного тіста

  • Заварне тісто та вироби з нього.

  • Характеристики заварного тіста.

  • Малювальна маса.

  • Заварний крем.

  • Готуємо:

  • 1. Профітролі з кракеліном та заварним кремом.

  • 2. Пташине молоко на агарі.

Технологія приготування пісочного тіста

  • Характеристики пісочного тіста

  • Тарталетки, печиво та інше.

  • Шароване дріжджове тісто та вироби з нього.

  • Бездротове листкове тісто та вироби з нього.

  • Розпушувачі.

  • Готуємо:

  • 1.Італійська меренга.

  • 2.Піщані тістечка з меренгою та лимонним кучерем.

  • 3.Конфітюр смородиновий і крем-чиз.

  • 4.Тарт з персиком та клафуті.

Технологія приготування дріжджового та листкового тіста.

  • Характеристика дріжджового тесту.

  • Обробка тесту, режим та тривалість випічки.

  • Дріжджове безопарне тісто.

  • Дріжджове опарне тісто.

  • Вироби із дріжджового тіста; пиріжки печені.

  • Вироби із дріжджового тіста; пироги, кулеб'яки, розстібки.

  • Вироби із дріжджового тіста; ватрушки, булочки, кекси.

  • Дріжджове листкове тісто та вироби з нього.

  • Готуємо:

  • 1. Рулет шпинатний.

  • 2. Смородиновий конфітюр.

Технологія приготування білково-горіхового тіста .

  • Готуємо:

  • 1. Мус полуничний.

  • 2. Мус банановий.

  • 3. Торт Баблгам.

  • 4. Естерхазі.

Технологія приготування повітряного тіста.

  • 1. Карамельний мус.

  • 2. Карамельна глазур

  • 3. Яблучне клафуті.

  • 4. Шоколадний ганаш

  • 5. Торт Карамельний мусовий.

  • 6. Десерт Павлова

Торти та тістечка

  • Основні процеси виготовлення тортів та тістечок. Класифікація тістечок.

  • Бісквітні тістечка, прошкові, «Буше».

  • Пісочні тістечка.

  • Заварні тістечка.

  • Листкові тістечка.

  • Повітряне тісто та вироби з нього.

  • Мигдальне тісто та вироби з нього.

  • Бісквітні торти.

  • Пісочні торти.

  • Листкові торти.

  • Повітряні торти.

  • Зберігання та транспортування тортів та тістечок..

Крема, вершки

  • Масляний крем

  • Заварний крем

  • Патісьєр

  • Крем для «праги»

  • Вершки рослинні та тваринні

  • Стабілізатори

    • Суфле та муси

      • Технологія приготування та застосування

      Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)

      • Шоколад для декору та покриття

      • Імітатор шоколаду

      • Глазурі шоколадні та кондитерські

      • Шогана

кондитерські курси
Практичні заняття
  • Перше заняття з курсу – це теорія. Далі Ви вчитимете випікати вироби з різних видів тіста.

  • Наступний етап навчання – прикраси виробів.

  • На заняттях Ви навчитесь прикрашати торти та тістечка масляним кремом, шоколадним ганашем, цукатами.

  • Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.

  • Вартість продуктів приблизно 40-50 грн. на 1 практичне заняття.

  • Наприкінці заняття слухачі дегустують вироби та забирають їх додому.

Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

Після закінчення навчання – працевлаштування у ресторани Києва, кондитерські, пекарні, кафе (за бажанням).

кондитерські курси Київ
Навчання проводять викладачі-практики. Шеф-кондитери, технологи, кондитери з великим досвідом роботи
кондитерські курси Київ

Попелянська Тетяна Михайлівна

Кондитер-технолог. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»

Записатися на курс кондитерські курси

Чому
слухачі обирають
наш центр?

кондитерські курси Київ

Сучасні рецепти

На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби

кондитерські курси Київ

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептів в особистому кабінеті слухача

кондитерські курси Київ

Зручний час навчання

Навчання проводиться у будні (пон-пт) за розкладом, з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

кондитерські курси Київ

Працевлаштування у кондитерські Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.

p>

Характеристика «Курсів кондитера»

навчання кондитера