Кондитерські курси
кондитер 3 розряду
Що ми будемо випікати
Торт Прага
Торт Йогуртовий
Бісквітний рулет
Торт Медовий
Тарт з ягодами
Профітролі
Еклери
Тістека Шу
Торт Наполеон
Яблочний пиріг
Ватрушки
Кекс з родзинками
Печиво
з ягодами
Киш лорен
Пісочне
печиво
Тарталетки з ягодами
Безе
Малиновий торт
безе
Торт горіховий
Естерхазі
Великодня випічка
Листкове тістечко
Тирамісу
Персики
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курса "Кондитер 3 розряду"
Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:
Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.
Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.
Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.
Відповідальність порушення норм HACCP.
Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.
Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі
Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.
Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.
Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.
Якість.
Сорт.
Вологість.
Клейковина.
Хліб та пекарські інгредієнти.
Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.
Сиропи, основна помада.
Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).
Креми білкові заварні.
Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.
Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.
Дріжджове та бездрожжеве тісто.
Способи розпушування тесту.
Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.
Кондитерські мішки з наконечниками
Еластомул для випікання та заморожування виробу
Силіконові килимки
Виїмки
Лопатки
Помада
Желе
Начинки
Карамель
Гель
Цукати
Кольорова вермішель
Посипки
Прикраси шоколадні та цукристі
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера
Заміс тесту та способи його розпушування
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів
Бездрожжеве тісто.
Прісне здобне тісто, пиріжки, сочки, тарталетки.
Пряничне тісто та вироби з нього.
Пісочне та заварне тісто та вироби з нього.
Бісквітне тісто.
Технологія приготування бісквітного тіста.
Характеристика бісквітного тесту.
Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлотт» та ін.).
Готуємо:
1. Крем для «Праги».
2. Шоколадна глазур.
3. Торт бісквітний «Прага».
4. Рулет бісквітний із кремом Шарлотт.
Технологія приготування заварного тіста
Заварне тісто та вироби з нього.
Характеристики заварного тіста.
Малювальна маса.
Заварний крем.
Готуємо:
1. Профітролі з кракеліном та заварним кремом.
2. Пташине молоко на агарі.
Технологія приготування пісочного тіста
Характеристики пісочного тіста
Тарталетки, печиво та інше.
Шароване дріжджове тісто та вироби з нього.
Бездротове листкове тісто та вироби з нього.
Розпушувачі.
Готуємо:
1.Італійська меренга.
2.Піщані тістечка з меренгою та лимонним кучерем.
3.Конфітюр смородиновий і крем-чиз.
4.Тарт з персиком та клафуті.
Технологія приготування дріжджового та листкового тіста.
Характеристика дріжджового тесту.
Обробка тесту, режим та тривалість випічки.
Дріжджове безопарне тісто.
Дріжджове опарне тісто.
Вироби із дріжджового тіста; пиріжки печені.
Вироби із дріжджового тіста; пироги, кулеб'яки, розстібки.
Вироби із дріжджового тіста; ватрушки, булочки, кекси.
Дріжджове листкове тісто та вироби з нього.
Готуємо:
1. Рулет шпинатний.
2. Смородиновий конфітюр.
Технологія приготування білково-горіхового тіста .
Готуємо:
1. Мус полуничний.
2. Мус банановий.
3. Торт Баблгам.
4. Естерхазі.
Технологія приготування повітряного тіста.
1. Карамельний мус.
2. Карамельна глазур
3. Яблучне клафуті.
4. Шоколадний ганаш
5. Торт Карамельний мусовий.
6. Десерт Павлова
Торти та тістечка
Основні процеси виготовлення тортів та тістечок. Класифікація тістечок.
Бісквітні тістечка, прошкові, «Буше».
Пісочні тістечка.
Заварні тістечка.
Листкові тістечка.
Повітряне тісто та вироби з нього.
Мигдальне тісто та вироби з нього.
Бісквітні торти.
Пісочні торти.
Листкові торти.
Повітряні торти.
Зберігання та транспортування тортів та тістечок..
Крема, вершки
Масляний крем
Заварний крем
Патісьєр
Крем для «праги»
Вершки рослинні та тваринні
Стабілізатори
Технологія приготування та застосування
Шоколад для декору та покриття
Імітатор шоколаду
Глазурі шоколадні та кондитерські
Шогана
Суфле та муси
Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)
Перше заняття з курсу – це теорія. Далі Ви вчитимете випікати вироби з різних видів тіста.
Наступний етап навчання – прикраси виробів.
На заняттях Ви навчитесь прикрашати торти та тістечка масляним кремом, шоколадним ганашем, цукатами.
Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 40-50 грн. на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують вироби та забирають їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.
Після закінчення навчання – працевлаштування у ресторани Києва, кондитерські, пекарні, кафе (за бажанням).
Попелянська Тетяна Михайлівна
Кондитер-технолог. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»
Чому
слухачі обирають наш центр?
Сучасні рецепти
На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби
Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептів в особистому кабінеті слухача
Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пон-пт) за розкладом, з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік
Працевлаштування у кондитерські Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.
p>Характеристика «Курсів кондитера»
- Кількість годин за курсом: 40 акад. год
- 1 заняття = 3 астр. години
- Кількість занять: 10 занять
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30, 15:30-18:30, 18:30-21:30
- Дні тижня: пон-пт (за розкладом)
- Документ: Диплом 3 розряду, український чи міжнародний, додаток до диплому
- 06.05.2024 с 10:00 до 13:00
- 06.05.2024 с 18:30 до 21:30
- 13.05.2024 с 10:00 до 13:00
- 13.05.2024 с 18:30 до 21:30
- 20.05.2024 с 10:00 до 13:00
- 20.05.2024 с 18:30 до 21:30
- 27.05.2024 с 10:00 до 13:00
- 27.05.2024 с 18:30 до 21:30
- 04.06.2024 с 18:30 до 21:30
- 05.06.2024 с 10:00 до 13:00
- 12.06.2024 с 10:00 до 13:00
- 18.06.2024 с 18:30 до 21:30
- 19.06.2024 с 10:00 до 13:00
- 26.06.2024 с 10:00 до 13:00
- 02.07.2024 с 18:30 до 21:30
- 03.07.2024 с 10:00 до 13:00
- 10.07.2024 с 10:00 до 13:00
- 16.07.2024 с 18:30 до 21:30
- 17.07.2024 с 10:00 до 13:00
- 24.07.2024 с 10:00 до 13:00
- 30.07.2024 с 18:30 до 21:30
- 31.07.2024 с 10:00 до 13:00
- 06.08.2024 с 18:30 до 21:30
- 07.08.2024 с 10:00 до 13:00
- 14.08.2024 с 10:00 до 13:00
- 20.08.2024 с 18:30 до 21:30
- 21.08.2024 с 10:00 до 13:00
- 28.08.2024 с 10:00 до 13:00
- 02.09.2024 с 18:30 до 21:30
- 04.09.2024 с 10:00 до 13:00
- 09.09.2024 с 18:30 до 21:30
- 11.09.2024 с 10:00 до 13:00
- 16.09.2024 с 18:30 до 21:30
- 18.09.2024 с 10:00 до 13:00
- 23.09.2024 с 18:30 до 21:30
- 25.09.2024 с 10:00 до 13:00
- 30.09.2024 с 18:30 до 21:30 Записатися на курс
Диплом "Кондитер 3 розряду"
Дати початку занять"Кондитер 3 розряду"
Галерея курсу "Кондитер 3 розряду"
Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів
Курси дуже сподобалися! Дали старт у житті! Навчалися удвох із подругою, багато випікали виробів, було цікаво та пізнавально. Багато рецептів є в особистому кабінеті слухача, зараз використовую у роботі та вдома. Закінчувала одразу кілька курсів і жодного разу не пошкодувала. Рекомендую.
Курси гарні! Навчався одразу на кількох курсах. Дуже допомогло у роботі. Нині працюю в італійському ресторані. Викладачі дуже досвідчені, дружелюбні.
Вирішила навчитися випікати печиво та торти, і знайшла цю школу. Навчання було цікавим. Щодня випікали різні вироби. Рідні задоволені, і я сама тепер справжній кондитер. Дякую
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей
Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті
Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кондитери роз'яснюють і показують, як випікати торти та тістечка. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Кондитерські курси
професійне навчання 3 розряд
Пропозиція діє: