Кондитерські курси
кондитер 3 розряду

Що ми будемо випікати

Торт Прага

Торт Йогуртовий

Бісквітний рулет

Торт Медовий

Тарт з ягодами

Профітролі

Еклери

Тістека Шу

Торт Пташине молоко

Яблочний пиріг

Тирамісу

Кекс з родзинками

Печиво
з ягодами

Листкове тістечко

Пісочне
печиво

Тарталетки з ягодами

Безе

Малиновий торт
безе

Торт горіховий

Естерхазі

Великодня випічка
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курса "Кондитер 3 розряду"

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:
Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.
Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.
Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.
Відповідальність порушення норм HACCP.
Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.
Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі
Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.
Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.
Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.
Якість.
Сорт.
Вологість.
Клейковина.
Хліб та пекарські інгредієнти.
Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.
Сиропи, основна помада.
Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).
Креми білкові заварні.
Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.
Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.
Дріжджове та бездрожжеве тісто.
Способи розпушування тесту.
Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.
Кондитерські мішки з наконечниками
Еластомул для випікання та заморожування виробу
Силіконові килимки
Виїмки
Лопатки
Помада
Желе
Начинки
Карамель
Гель
Цукати
Кольорова вермішель
Посипки
Прикраси шоколадні та цукристі
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера
Заміс тесту та способи його розпушування
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:
Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.
Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.
Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.
Відповідальність порушення норм HACCP.
Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.
Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі
Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.
Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.
Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.
Якість.
Сорт.
Вологість.
Клейковина.
Хліб та пекарські інгредієнти.
Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.
Сиропи, основна помада.
Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).
Креми білкові заварні.
Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.
Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.
Дріжджове та бездрожжеве тісто.
Способи розпушування тесту.
Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.
Кондитерські мішки з наконечниками
Еластомул для випікання та заморожування виробу
Силіконові килимки
Виїмки
Лопатки
Помада
Желе
Начинки
Карамель
Гель
Цукати
Кольорова вермішель
Посипки
Прикраси шоколадні та цукристі
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера
Заміс тесту та способи його розпушування
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів

Перше заняття з курсу – це теорія. Далі Ви вчитимете випікати вироби з різних видів тіста.
Наступний етап навчання – прикраси виробів.
На заняттях Ви навчитесь прикрашати торти та тістечка масляним кремом, шоколадним ганашем, цукатами.
Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 40-50 грн. на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують вироби та забирають їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.
Після закінчення навчання – працевлаштування у ресторани Києва, кондитерські, пекарні, кафе (за бажанням).


Попелянська Тетяна Михайлівна
Кондитер-технолог. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»

Чому
слухачі обирають наш центр?

Сучасні рецепти
На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби

Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептів в особистому кабінеті слухача

Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пон-пт) за розкладом, з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Працевлаштування у кондитерські Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.
p>Характеристика «Курсів кондитера»

- Кількість годин за курсом: 36 акад. год
- 1 заняття = 3 астр. години
- Кількість занять: 9 занять
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30, 15:30-18:30, 18:30-21:30
- Дні тижня: пон-пт (за розкладом)
- Документ: Диплом 3 розряду, український чи міжнародний, додаток до диплому
- 21.04.2025 с 18:30 до 21:30
- 22.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 23.04.2025 с 09:30 до 12:30
- 23.04.2025 с 12:30 до 15:30
- 28.04.2025 с 18:30 до 21:30
- 29.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.05.2025 с 18:30 до 21:30
- 06.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 13.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 20.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 27.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 02.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 03.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 09.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 10.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 17.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 23.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 24.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 01.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 12.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 19.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 26.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 02.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 09.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 23.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.10.2025 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Диплом "Кондитер 3 розряду"

Дати початку занять"Кондитер 3 розряду"

Галерея курсу "Кондитер 3 розряду"

Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів

Курси дуже сподобалися! Дали старт у житті! Навчалися удвох із подругою, багато випікали виробів, було цікаво та пізнавально. Багато рецептів є в особистому кабінеті слухача, зараз використовую у роботі та вдома. Закінчувала одразу кілька курсів і жодного разу не пошкодувала. Рекомендую.

Курси гарні! Навчався одразу на кількох курсах. Дуже допомогло у роботі. Нині працюю в італійському ресторані. Викладачі дуже досвідчені, дружелюбні.

Вирішила навчитися випікати печиво та торти, і знайшла цю школу. Навчання було цікавим. Щодня випікали різні вироби. Рідні задоволені, і я сама тепер справжній кондитер. Дякую
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті

Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей

Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті

Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-кондитери роз'яснюють і показують, як випікати торти та тістечка. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Кондитерські курси
професійне навчання 3 розряд

Пропозиція діє: