Кондитерські курси

кондитер 3 розряду

5% знижка
кондитерські курси
Звичайна ціна:
4737 грн
Ціна сьогодні:
4500 грн

Що ми будемо випікати

кондитерські курси київ

Торт Прага

кондитерські курси для початківців

Торт Йогуртовий

кондитерські курси київ

Бісквітний рулет

кондитерський курс

Торт Медовий

кондитерські курси київ

Тарт з ягодами

навчання кондитера

Профітролі

навчання кондитерів

Еклери

кондитерські курси київ

Тістека Шу

кондитерські курси київ

Торт Наполеон

навчання кондитерів

Яблочний пиріг

кондитерські курси київ

Ватрушки

кондитерські курси

Кекс з родзинками

кондитерські курси київ

Печиво
з ягодами

кондитерські курси

Киш лорен

кондитерські курси київ

Пісочне
печиво

кондитерські курси київ

Тарталетки з ягодами

навчання кондитера

Безе

кондитерські курси київ

Малиновий торт
безе

кондитерські курси київ

Торт горіховий

кондитерські курси київ

Естерхазі

кондитерські курси київ

Великодня випічка

кондитерські курси київ

Листкове тістечко

кондитерські курси київ

Тирамісу

кондитерські курси київ

Персики

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось 5 місць за акцією

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курса "Кондитер 3 розряду"

кондитерські курси
Основи кондитерського мистецтва, HACCP/ХАССП.

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:

  • Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.

  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.

  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.

  • Відповідальність порушення норм HACCP.

  • Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.

    • Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі

    Охорона праці.

    • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.

    Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва

    • Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.

    • Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.

    • Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.

    Борошно

    • Якість.

    • Сорт.

    • Вологість.

    • Клейковина.

    • Хліб та пекарські інгредієнти.

    Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера

    • Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.

    • Сиропи, основна помада.

    • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).

    • Креми білкові заварні.

    • Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.

    Заміс тесту та способи його розпушування

    • Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.

    • Дріжджове та бездрожжеве тісто.

    • Способи розпушування тесту.

    • Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.

    Інвентар

    • Кондитерські мішки з наконечниками

    • Еластомул для випікання та заморожування виробу

    • Силіконові килимки

    • Виїмки

    • Лопатки

    Дизайн та оформлення кондитерських виробів

    • Помада

    • Желе

    • Начинки

    • Карамель

    • Гель

    • Цукати

    • Кольорова вермішель

    • Посипки

    • Прикраси шоколадні та цукристі

курси кондитера
Основи кондитерського мистецтва, HACCP/ХАССП.

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції:

  • Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.

  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування.

  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.

  • Відповідальність порушення норм HACCP.

  • Законодавство та нормативні документи в галузі безпеки продукції.

    • Концепція раціонального харчування. Хімічний склад їжі

    Охорона праці.

    • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.

    Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва

    • Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.

    • Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.

    • Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.

    Борошно

    • Якість.

    • Сорт.

    • Вологість.

    • Клейковина.

    • Хліб та пекарські інгредієнти.

    Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів у школі кондитера

    • Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.

    • Сиропи, основна помада.

    • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).

    • Креми білкові заварні.

    • Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.

    Заміс тесту та способи його розпушування

    • Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі.

    • Дріжджове та бездрожжеве тісто.

    • Способи розпушування тесту.

    • Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушування.

    Інвентар

    • Кондитерські мішки з наконечниками

    • Еластомул для випікання та заморожування виробу

    • Силіконові килимки

    • Виїмки

    • Лопатки

    Дизайн та оформлення кондитерських виробів

    • Помада

    • Желе

    • Начинки

    • Карамель

    • Гель

    • Цукати

    • Кольорова вермішель

    • Посипки

    • Прикраси шоколадні та цукристі

кондитерські курси
Практичні заняття
  • Перше заняття з курсу – це теорія. Далі Ви вчитимете випікати вироби з різних видів тіста.

  • Наступний етап навчання – прикраси виробів.

  • На заняттях Ви навчитесь прикрашати торти та тістечка масляним кремом, шоколадним ганашем, цукатами.

  • Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.

  • Вартість продуктів приблизно 40-50 грн. на 1 практичне заняття.

  • Наприкінці заняття слухачі дегустують вироби та забирають їх додому.

Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

Після закінчення навчання – працевлаштування у ресторани Києва, кондитерські, пекарні, кафе (за бажанням).

кондитерські курси Київ
Навчання проводять викладачі-практики. Шеф-кондитери, технологи, кондитери з великим досвідом роботи
кондитерські курси Київ

Попелянська Тетяна Михайлівна

Кондитер-технолог. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»

Записатися на курс кондитерські курси

Чому
слухачі обирають
наш центр?

кондитерські курси Київ

Сучасні рецепти

На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби

кондитерські курси Київ

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептів в особистому кабінеті слухача

кондитерські курси Київ

Зручний час навчання

Навчання проводиться у будні (пон-пт) за розкладом, з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

кондитерські курси Київ

Працевлаштування у кондитерські Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.

p>

Характеристика «Курсів кондитера»

навчання кондитера