Навчання бариста

навчання на кавамашині + альтернатива

10% знижка
навчання бариста
Звичайна ціна:
4778 грн
Ціна сьогодні:
4300 грн

Що ми будемо готувати

навчання бариста

Еспресо

навчання бариста

Допіо

навчання бариста

Трипло

Навчання бариста

Рістретто

навчання бариста

Конйєлло

навчання бариста

Лунго

навчання бариста

Американо

навчання бариста

Флет Вайт

навчання бариста

Капучіно

навчання бариста

Макіато

навчання бариста

Лате

навчання бариста

Кон Пана

навчання бариста

Бреве

школа бариста

Кава по Віденськи

навчання бариста

Фредо

навчання бариста

Айріш

навчання бариста

Корето

навчання бариста

Раф кава

навчання бариста

Романо

навчання бариста

Глясе

школа бариста

Мокко

навчання бариста

Марочино

навчання бариста

Бічерін

навчання бариста

Лате макіато

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилося5 місць по акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курсу "Бариста професійний"

навчання бариста
Кава та обладнання, приготування еспресо

Обладнання, необхідний інвентар, посуд

  • Пристрій кавоварки (основні вузли та деталі) та кавомолки еспресо та догляд за ними.

  • Класифікація кавового обладнання.

  • Ремонт та сервісне обслуговування.

  • Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.

  • Мінімальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.

Кава

  • Історія кавового зерна.

  • Вирощування, збір, обробка та обсмажування.

  • Умови та термін зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги до зовнішнього вигляду та смаку кави.

  • Способи приготування кави. Практичні заняття.

Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо

  • Пом'якшувач води.

  • Регенерація.

  • Рекомендації щодо вибору води для приготування кави.

  • Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти.

  • Правила приготування еспресо (правила 5М).

  • Базові знання та навички приготування еспресо.

  • Правила його сервірування (подача) та вживання. Ідеальний еспресо.

Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел

  • Налаштування кавомолки та утрамбування (темпінг) змеленої кави.

  • Методи роботи з кавомолкою.

  • Темпер.

  • Практичні заняття.

Ідеальний еспресо - класика

  • Основні характеристики.

  • Збивання (спінювання) молока та нагрівання молока.

  • Пітчер. Практичні заняття.

  • Капучіно, латте, макіато.

  • Практичні заняття.

Традиційне меню кави.

  • Смакова сполучуваність кави.

  • Практичні заняття.

Корето – поєднання кави з алкогольними напоями

  • Рецептура.

  • Практичні заняття.

Еспресо та кавові напої на його основі

  • Кавові машини для приготування кави еспресо (налаштування, робота, особливості чищення);

  • Кавомолки для кави еспресо (як налаштувати кавомолку - секрети смакової якості еспресо);

  • Посуд для кавових напоїв (у чому подаються різні кавові напої);

  • Ідеальна чашка еспресо (як готується чашка еспресо за світовими стандартами);

  • Капучіно (навички приготування італійського капучіно);

Обладнання, необхідний інвентар, посуд

  • Пристрій кофеварки (основні вузли та деталі) та кофемолки еспресо та догляд за ними.

  • Класифікація кавового обладнання.

  • Ремонт та сервісне обслуговування.

  • Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.

  • Мінімальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.

Способи приготування кави. Практичні заняття

  • Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо.

  • Пом'якшувач води.

  • Регенерація.

  • Рекомендації щодо вибору води для приготування кави

  • Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти.

Правила приготовления эспрессо (правила 5М)

  • Базові знання та навички приготування еспресо.

  • Правила його сервірування (подання) та вживання.

  • Ідеальний еспресо - класика.

  • Основні характеристики. Практичні заняття.

  • Збивання (спінювання) молока та нагрівання молока.

  • Пітчер. Практичні заняття.

навчання бариста
Приготування напоїв на кавовому апараті:

    Напої

    • Еспресо

    • Допіо

    • Трипло

    • Рістретто.

    • Лунго

    • Американо

    • Флет Вайт

    • Капучіно

    • Макіато

    • Лате

    • Кон панна

    • Бревэ

    • Кава по Віденськи

    • Лате Макіато

    • Фредо

    • Айріш

    • Корето

    • Раф кави

    • Романо

    • Глясе

    • Моко

    • Марочине

    • Бічерін

    • Медовий раф

навчання бариста
Альтернативне приготування кави

Вступ

  • Альтернативні методи приготування кави.

  • Як запропонувати альтернативну каву відвідувачам кафе/ресторану/бару.

Види альтернативної кави за способом приготування.

  • Аламбік, турка, джезва – кава по-східному;

  • Френч-прес;

  • Аеро-прес (зворотний та прямий);

  • Пуровер;

  • Клевер з клапаном;

  • Американ-прес;

  • Метод V60;

  • Каліта;

  • Фенікс;

  • Кемекс.

Приготування альтернативної кави двома методами екстракції:

  • Іммерсія (занурення)

  • Спосіб на кшталт Пуровера (проходження води через шар кави під дією сили гравітації).

  • Дегустація та порівняльний аналіз кави, приготованої у різний спосіб.

школа бариста
Практичні заняття
  • Викладач розповість про каву, обладнання, кавові напої, рецептури.

  • На практичних заняттях слухачі вчаться працювати на кава-машинах, а також користуватися професійною кавомолкою, налаштовувати помел.

  • На практичних заняттях з альтернативної кави слухачі навчатимуться заварювати каву за допомогою френч-пресу, аеропресу, пуровера, клеверу та ін..

  • Кожен слухач зможе приготувати багато рецептів кавових напоїв, відпрацювати мелення кави, навчитися обслуговувати гостей.

  • Наприкінці кожного заняття слухачі дегустують напої.

Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – зручна

Після закінчення навчання - працевлаштування до ресторанів Києва, кав'ярні, кафе (за бажанням).

навчання бариста
Навчання проводять викладачі-практики. Бариста та директори ресторанів з великим досвідом роботи
навчання бариста

Спека Дмитро Ігорович

Старший бармен-бариста, директор ресторану. Досвід роботи в ресторанах: Respect Hall Resort & Spa 4*, Ялта. Керівник ресторану. Ribera Resort and Spa 5*, Євпаторія. Керівник ресторанної служби. «Rixos Mriya Resort & Spa» 5*, Руководитель ресторанной службы. Бильярдный клуб «ДОН», Киев, Старший бармен.

навчання бариста

Горбенко Ілона Юріївна

Директор кав'ярні, бармен-бариста.

Записатися на курс навчання бариста

Чому
слухачі обирають
наший центр?

навчання бариста

Сучасні рецепти

На курсах навчають готувати за сучасними рецептами та красиво оформлювати напій

навчання бариста

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептами в особистому кабінеті слухача

навчання бариста

Зручний час навчання

Навчання проводиться у будні (вт, чт) +субота з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, з 18:30 до 21:30.

навчання бариста

Працевлаштування у кав'ярні, кафе Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.

Характеристика «Курсів бариста»

навчання бариста