Навчання бариста
навчання на кавамашині + альтернатива
Що ми будемо готувати
Еспресо
Допіо
Трипло
Рістретто
Конйєлло
Лунго
Американо
Флет Вайт
Капучіно
Макіато
Лате
Кон Пана
Бреве
Кава по Віденськи
Фредо
Айріш
Корето
Раф кава
Романо
Глясе
Мокко
Марочино
Бічерін
Лате макіато
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курсу "Бариста професійний"
Обладнання, необхідний інвентар, посуд
Пристрій кавоварки (основні вузли та деталі) та кавомолки еспресо та догляд за ними.
Класифікація кавового обладнання.
Ремонт та сервісне обслуговування.
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Мінімальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.
Кава
Історія кавового зерна.
Вирощування, збір, обробка та обсмажування.
Умови та термін зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги до зовнішнього вигляду та смаку кави.
Способи приготування кави. Практичні заняття.
Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо
Пом'якшувач води.
Регенерація.
Рекомендації щодо вибору води для приготування кави.
Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти.
Правила приготування еспресо (правила 5М).
Базові знання та навички приготування еспресо.
Правила його сервірування (подача) та вживання. Ідеальний еспресо.
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Налаштування кавомолки та утрамбування (темпінг) змеленої кави.
Методи роботи з кавомолкою.
Темпер.
Практичні заняття.
Ідеальний еспресо - класика
Основні характеристики.
Збивання (спінювання) молока та нагрівання молока.
Пітчер. Практичні заняття.
Капучіно, латте, макіато.
Практичні заняття.
Традиційне меню кави.
Смакова сполучуваність кави.
Практичні заняття.
Корето – поєднання кави з алкогольними напоями
Рецептура.
Практичні заняття.
Еспресо та кавові напої на його основі
Кавові машини для приготування кави еспресо (налаштування, робота, особливості чищення);
Кавомолки для кави еспресо (як налаштувати кавомолку - секрети смакової якості еспресо);
Посуд для кавових напоїв (у чому подаються різні кавові напої);
Ідеальна чашка еспресо (як готується чашка еспресо за світовими стандартами);
Капучіно (навички приготування італійського капучіно);
Обладнання, необхідний інвентар, посуд
Пристрій кофеварки (основні вузли та деталі) та кофемолки еспресо та догляд за ними.
Класифікація кавового обладнання.
Ремонт та сервісне обслуговування.
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Мінімальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.
Способи приготування кави. Практичні заняття
Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо.
Пом'якшувач води.
Регенерація.
Рекомендації щодо вибору води для приготування кави
Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти.
Правила приготовления эспрессо (правила 5М)
Базові знання та навички приготування еспресо.
Правила його сервірування (подання) та вживання.
Ідеальний еспресо - класика.
Основні характеристики. Практичні заняття.
Збивання (спінювання) молока та нагрівання молока.
Пітчер. Практичні заняття.
Еспресо
Допіо
Трипло
Рістретто.
Лунго
Американо
Флет Вайт
Капучіно
Макіато
Лате
Кон панна
Бревэ
Кава по Віденськи
Лате Макіато
Фредо
Айріш
Корето
Раф кави
Романо
Глясе
Моко
Марочине
Бічерін
Медовий раф
Напої
Вступ
Альтернативні методи приготування кави.
Як запропонувати альтернативну каву відвідувачам кафе/ресторану/бару.
Види альтернативної кави за способом приготування.
Аламбік, турка, джезва – кава по-східному;
Френч-прес;
Аеро-прес (зворотний та прямий);
Пуровер;
Клевер з клапаном;
Американ-прес;
Метод V60;
Каліта;
Фенікс;
Кемекс.
Приготування альтернативної кави двома методами екстракції:
Іммерсія (занурення)
Спосіб на кшталт Пуровера (проходження води через шар кави під дією сили гравітації).
Дегустація та порівняльний аналіз кави, приготованої у різний спосіб.
Викладач розповість про каву, обладнання, кавові напої, рецептури.
На практичних заняттях слухачі вчаться працювати на кава-машинах, а також користуватися професійною кавомолкою, налаштовувати помел.
На практичних заняттях з альтернативної кави слухачі навчатимуться заварювати каву за допомогою френч-пресу, аеропресу, пуровера, клеверу та ін..
Кожен слухач зможе приготувати багато рецептів кавових напоїв, відпрацювати мелення кави, навчитися обслуговувати гостей.
Наприкінці кожного заняття слухачі дегустують напої.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – зручна
Після закінчення навчання - працевлаштування до ресторанів Києва, кав'ярні, кафе (за бажанням).
Спека Дмитро Ігорович
Старший бармен-бариста, директор ресторану. Досвід роботи в ресторанах: Respect Hall Resort & Spa 4*, Ялта. Керівник ресторану. Ribera Resort and Spa 5*, Євпаторія. Керівник ресторанної служби. «Rixos Mriya Resort & Spa» 5*, Руководитель ресторанной службы. Бильярдный клуб «ДОН», Киев, Старший бармен.
Горбенко Ілона Юріївна
Директор кав'ярні, бармен-бариста.
Чому
слухачі обирають наший центр?
Сучасні рецепти
На курсах навчають готувати за сучасними рецептами та красиво оформлювати напій
Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептами в особистому кабінеті слухача
Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (вт, чт) +субота з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, з 18:30 до 21:30.
Працевлаштування у кав'ярні, кафе Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування.
Характеристика «Курсів бариста»
- Кількість годин за курсом: 24 акад. години
- 1 заняття = 3 години
- Кількість занять: 6 занять
- Час занять: 10:00-13:00, 13:00-16:00, 18:30-21:30
- Дні тижня: вт, чт, суб (за розкладом)
- Документ: Диплом український або міжнародний, додаток до диплому
- 21.11.2024 с 13:00 до 16:00
- 21.11.2024 с 18:30 до 21:30
- 24.11.2024 с 13:00 до 16:00
- 25.11.2024 с 10:00 до 13:00
- 25.11.2024 с 18:30 до 21:30
- 28.11.2024 с 10:00 до 13:00
- 28.11.2024 с 18:30 до 21:30
- 02.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 02.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 05.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 05.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 09.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 09.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 12.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 12.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 16.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 16.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 19.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 19.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 23.12.2024 с 10:00 до 13:00
- 23.12.2024 с 18:30 до 21:30
- 06.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 13.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 20.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 27.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.01.2025 с 10:00 до 13:00
- 03.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 10.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 12.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 19.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 24.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 26.02.2025 с 10:00 до 13:00
- 03.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 10.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 12.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 19.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 24.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 26.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 31.03.2025 с 10:00 до 13:00
- 02.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 09.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 23.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.04.2025 с 10:00 до 13:00
- 05.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 12.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 19.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 26.05.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.05.2025 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Диплом "Бариста"
Дати початку занять "Бариста професійний"
Галерея курсу "Бариста"
Ви задоволені курсом?
Відгуки слухачів
Дуже хотіла навчитися готувати каву правильно та смачно. На курсах багато практики, викладачі детально показують роботу з обладнанням, можна відпрацювати приготування багатьох напоїв. Дуже дружелюбно та весело. Після навчання відкрили із чоловіком свою маленьку кав'ярню. Рекомендую.
Курси гарні! Навчався одразу на кількох курсах. Дуже допомогло у роботі. Зараз працюю у кав'ярні. Викладачі дуже досвідчені, дружелюбні.
Довго шукала школу і нарешті вирішила зупинитись на цій. Навчання було цікавим. Багато робили напоїв, навчилися працювати на кава-машині, отримали рецепти. Дякую
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей
Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті
Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі роз'яснюють та показують, як приготувати каву та напої на основі еспресо. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Навчання бариста
навчання на кавамашині + альтернатива
Пропозиція діє: