Фуршетні страви
професійне навчання з нуля

Що ми будемо готувати

Будемо готувати
канапе

Рулетики

Шашлички
різні

Будемо готувати
кульки

Закуски в ложках

Плотики
різні

Будемо готувати
тарталетки

Пірамідки

Слойки різні

Фантазійні
закуски

Брускети різні

Крекери
з начинками

Порціонні
салати

Десерти в бокалах

Десерти
в вазах
Пропозиція діє
Обов'язково прочитайте програму навчання

Канапе:
Овочеві канапе.
Канапе з огірком.
Канапе з сиром та оливками.
Канапе з копченим лососем.
Канапе з креветками.
Крекери з пастою з копченої скумбрії.
Крекери з крабовим м'ясом.
Пірамідки з паштетом.
Тортики з перепиленими яйцями.
Фарширований батон.
Рулетики зі спаржею.
Рулет із маслинами.
Рулет з овочами.
Рулетики пікантні.
Рулетики з шинки.
Булочки з шинковим мусом.
Булочки сирні.
Авокадо із пікантним сиром.
Плотики з перцю.
Овочеві шашлички.
Помідори фаршировані.
Кульки з лосося.
Таргалетки з лососовим мусом.
Крекери, пірамідки, тортики:
Бутерброди:
Смугасті бутерброди.
Салати, плотики, фаршировані овочі:
Салат-коктель «Грибо».
Шашлички, кульки, тарталетки:
Шашлички з копченої риби.

Тости та хлібні рулетики:
Тости.
Сирні тости.
Грибні тости.
Рибні тартинки.
Булочки з ковбасками.
Ньюбург з креветками.
Хлібні рулетики з перцем.
Рулетики з баклажанів з беконом.
Крокети з моркви.
Гриби фаршировані.
Грибні вулканчики.
Колобки з гливи.
Шашлички з сиром та овочами.
Рибні рулетики.
Рибні крокети.
Паніровані раки.
Креветки в хрусткій скоринці.
Кошички «Дари Нептуна».
Банани в беконі.
Тарталетки з сиром та беконом.
Кульки з шинки.
Форшмак.
Реберця в медовій глазурі.
Медальйони зі свинини.
Пікантні крильця.
Овочі фаршировані:
Шашлички з риби, морепродукти:
М'ясні страви:

Фруктові:
Асорті із фруктів.
Фрукти у шоколаді.
Ягоди «під снігом».
Ягоди із сирним соусом.
Салат з дині та кавуна.
Фруктовий салати.
Салат з сиром та фруктами.
Ананасовий десерт.
Чорнослив з горіхами.
Фаршировані фініки.
Апельсиновий сюрприз.
Груші із сирним кремом.
Цитрусовий десерт.
Сирний крем з ягодами.
Грушеве парфе.
Кокосові пірамідки.
Хворост.
Пончики лимонні.
Завитки із сиром.
Печиво.
Сирні плетінки.
Листки з сиром.
Кексики.
З тіста:

На заняттях слухачі навчаються готувати популярні фуршетні страви.
Ви з групою обговорите меню, зробите калькуляцію страв для всієї групи.
Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 100-150 грн на 1 практичне заняття.
Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і забирають їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.


Ніколайчук Олеся Анатоліївна
Кухар 5-го розряду. Ресторан італійської кухні «Дольче», ресторан французької кухні «Лямур» («Світова карта»).

Король Олександр Анатолійович
Шеф-кухар. ПрАТ «Готель «Прем'єр Палас», р-н «Reef» Рибний ресторан, «Реста» р-н «Стейкхаус м'ясо та вино».

Чому
слухачі вибирають наш центр?

Сучасні рецепти
На курсах навчають готувати за сучасними рецетами та красиво оформлювати страви.

Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний матеріал з рецептами в особистому кабінеті слухача

Зручний час навчання
Навчання проводиться у будні (пн (ср), вт, чт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

Працевлаштування в ресторани Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в ресторани.
Характеристика Курсу «Фуршетні страви»

- Кількість годин по курсу: 8 ак. годин
- 1 заняття = 3 астр. години
- Кількість занять: 2 заняття
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30, 10:00 - 16:00
- Дні тиждня: пн (ср), вт, чт, сб, нд
- Оплата зразу за весь курс: 1500 грн
- Документ: Сертифікат український або міжнародний
- 02.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 03.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 11.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 16.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 17.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 24.06.2025 с 18:30 до 21:30
- 25.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 30.06.2025 с 10:00 до 13:00
- 07.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 14.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 21.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 28.07.2025 с 10:00 до 13:00
- 04.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 11.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 18.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 25.08.2025 с 10:00 до 13:00
- 01.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 08.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 15.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 22.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 29.09.2025 с 10:00 до 13:00
- 06.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 13.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 20.10.2025 с 10:00 до 13:00
- 27.10.2025 с 10:00 до 13:00 Записатися на курс
Сертифікат «Фуршетні страви»

Дати початку занять «Курсу фуршетні страви»

Галерея курсу «Фуршетні страви»

Ви задоволені курсами?
Відгуки слухачів

Курси дуже сподобалися! Дуже багато готували фуршетних страв, було цікаво. Багато рецептів страв є в особистому кабінеті слухача, зараз використовую у роботі. Закінчував одразу декілька курсів і жодного разу не пошкодував. Рекомендую.

Курси хороші та якісні. Навчався готувати канапки, рулетики з різними начинками, шашлички та багато інших фуршетних страв. Дякую викладачам навчального центру за добре навчання. Дуже рекомендую. Зараз практикую фуршетні страви в кейтеринговій компанії в Києві.

Закінчив курси по фуршетним стравам минулого року. Дуже сподобався викладач і рецепти. Зараз використовую ці рецепти в ресторані. Я працюю в італійському ресторані і у нас часто проводять корпоративи. Брускети, канапе - це улюблені страви на корпоративах. Дякую
Як записатися
на курс?

Заявка
Заповніть форму на сайті

Дзвінок
Наш менеджер передзвонить для уточнення деталей

Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті

Навчання
Отримуйте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає усім стандартам якості навчання. Викладачі-кухарі роз'яснюють та показують, як готувати фуршетні страви. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Фуршетні страви
професійне навчання з нуля

Пропозиція діє: