Курси сушистів

професійний курс 3 розряд

10% знижка
курси сушистів
Звичайна ціна:
3778 грн
Ціна сьогодні:
3400 грн

Що ми будемо вивчати

курси сушистів

Вимоги
HACCP

курси сушиста

Основи кулінарії

курси сушистів

Ножі та
нарізку

курси сушистів

Техніку безпеки

курси сушистів

Рибу та
морепродукти

курси сушистів

Овочі та
гриби

Що ми будемо готувати

курси сушистів

Будем готувати
ролли

курси сушиста

Суші, сашимі

курси сушистів

Місо-супи
різні

курси сушистів

Будемо готувати
салати

курси сушистів

Лапшу з овочами

курси сушистів

Інші
страви

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось5 місць по акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курса "Кухар-сушист"

курси сушиста
Основи кулінарії, технологія приготування страв, HACCP

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції

  • Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.

  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування

  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.

  • Відповідальність за порушення норм HACCP.

  • Законодавство та нормативні документи у галузі безпеки продукції

    • Поняття про раціональне харчування. Хімічний склад їжі. Харчові отруєння та інфекції. Санітарні норми та правила.

    Охорона праці:

    • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму.

    • Обладнання підприємств громадського харчування та правила його експлуатації.

    Способи кулінарної обробки харчових продуктів:

    • Первинна обробка страв на курсах кухарів.

    • Механічна та гідромеханічна обробка харчових продуктів

    Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.

    • Характеристика овочів, схема їхньої обробки.

    • Обробка картоплі, форми нарізування, кулінарне використання.

    • Обробка капустяних, цибульних, плодових овочів, норми нарізки, їхнє кулінарне використання. Фаршування овочів.

    • Обробка грибів

    • Обробка фруктів, цитрусових

    Характеристика риби та рибопродуктів.

    • Обробка лускатої та безлускатої риби в залежності від розмірів. Обробка риби з кістяком. Обробка риби із хрящовим скелетом. Обробка нерибної водної сировини.

    • Напівфабрикати з риби для варіння, припускання та смаження.

    Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.

    • Обробка яловичини, приготування напівфабрикатів із яловичини.

    • Обробка баранини та свинини, приготування п/ф.

    • Приготування натуральної маси з м'яса та п/ф із неї.

    • Обробка субпродуктів. Обробка свійської птиці, пернатої дичини, кроликів, п/ф із птиці. Підготовка тушок до теплової обробки. Виділення елементів тушок.

    • Технологічний цикл виробництва кулінарної продукції

    • Технологічні властивості сировини

    Термічна та теплова обробка харчових продуктів:

    • Варіння, припускання

    • Смажіння, пряжіння

    • Тушкування

    • Запікання

    Холодні страви та закуски:

    • Салати

    • Холодні закуски

    • Гарячі закуски

    • Салати та вінегрети, приготування та відпуск. Страви з овочів

    • Холодні страви та закуски з м'яса, риби та яєць

    Перші страви:

    Супи

    • Значення супів у харчуванні, класифікація супів.

    • Бульйони. Приготування бульйонів.

    • Пюреподібні супи (суп-пюре, суп-крем)

    • Супи з крупами, бобовими, макаронними виробами.

    • Прозорі супи

    • Супи холодні.

    • Солодкі супи

    • Бракераж супів.

    Другі страви.

    Страви з овочів та грибів.

    • Страви з відварених, смажених, тушкованих грибів

    • Страви з відварених, припущених та смажених овочів

    • Страви з тушкованих овочів, запечені овочеві страви

    Страви з риби.

    • Страви з відвареної та смаженої риби

    • Страви з рибної маси, запечені рибні страви

    • Страви з припущеної риби

    • Страви з тушкованої риби

    • Страви з нерибної водної сировини

    • Страви із запеченої риби

    • Страви з рубаної риби

    Страва з м'яса.

    • Варіння м'яса, м'ясопродуктів та птиці. Приготування та відпуск страв

    • Тушкування м'яса, приготування страв із тушкованого м'яса

    • Смаження м'яса та м'ясопродуктів. Страви зі смаженого м'яса

    • Страви з натуральної та рубаної маси. Запечені страви з м'яса

    • Страви з пернатої дичини, кроликів

    Страви з яєць та сиру.

    • Яєчні, омлети

    Гарніри

    • Макаронні вироби

    • Характеристика макаронних виробів, правила варіння макаронів, страви з них

    • Крупи та бобові

    • Характеристика продуктів переробки зерна. Підготовка круп, варіння каш

    • Коренеплоди

    • Овочі

    • Борошняні вироби

    Соуси

    • Класифікація соусів, п/ф для приготування соусів.

    • Приготування м'ясних соусів червоних та білих.

    • Рибні соуси.

    • Грибні, сметанні, молочні на вершковому маслі.

    • Холодні соуси:

    • Соуси на олії (майонези)

    • Соуси на оцті та столовому вині (маринади, салатні заправки)

    • Соуси промислового виробництва

    Солодкі страви та десерти, напої

    • Приготування солодких страв

    • Муси, самбуки, креми

    • Десерти

сушист курси
Японська кухня

Народження та історія виникнення суші

  • Обзор японських традицій

  • Інгредієнти

  • Правила японської трапези

  • Розвиток Nigiri Sushi

  • Традиційні напої (саке, чай)

Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар

  • Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)

  • Соуси (соєвий соус, васабі)

  • Правила нарізки риби та використання інструментів

  • Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби

  • Приготування рису

  • Приготування заправки з оцту

Основні види суші

  • Едо

  • Нігірідзусі

  • Макідзусі

  • Темакідзусі

  • Осідзусі

  • Тірасідзусі

навчання сушистів
Технологія приготування

Ролли:

  • Сяка Макі (роли навиворіт), Унагі рол, Каліфорнія, Філадельфія, Дракони, Аляска, Канадський рол, Канапе сето, Веселка, Макі Диско, Цезар, Ясай рору, Норіто рол, Кіото рол, Нідзі, Жовте море, Спайсі ролл, Унадзю Хоккайдо рулон, Футо макі.

Смажені ролли:

  • Американський рол, Модний рол, Італійський рол, Які Уміно Саті, Смажений рол з ананасом, Харумакі

Сашимі:

  • Сякен, Унагі, Тай, Магуро, Іка

Місо:

  • Місо-суп класичний, Суп морський вершковий, Кук-Су, Суп рибалки, Пук-Тяй, Сяке суп.

Суші:

  • Унагі, Сяке, Ебі, Амо Ебі, Тай, Хоккігай, Іка Мае, Кай есе, Сяке Канапе, Кані, Мікс Спайсі, Сяке Кунсай, Муки Ебі, Ісобі.

курси сушистів
Практичні заняття
  • Нігірідзусі (нігірі-суші), Макідззусі (норимаки-суші), Темакідзусі (темаки-суші), Гункандзусі (гункан-суші), Ролл філадельфія, Ролл каліфорнія, Приготування японського омлету (томаго), Сікаї-макі (Квадратний з вугром (умаки), Кляр для темпуру, Овочі в клярі (ясай темпура), Морепродукти в клярі (темпура моріавасі), Соус Теріякі, Курка в соусі (теріакі торі теріяки), локшина удон (соба) з шиїтаке.

Заняття з курсів суші відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). На занятті у кожного слухача своє робоче місце. Після заняття готові суші можна забрати додому. Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

курси сушистів
Навчання проводять викладачі-практики. Шеф-кухарі та су-шеф з великим досвідом роботи
курси сушистів

Косицький Віталий Єгорович

Ресторан «Піна» (європейська кухня), Кафе «Реприза» (європейська кухня), Ресторан «Тампопо» (японська кухня), Ресторан «Дольче» (італійська кухня), Працював із шеф-кухарями (із Швеції, Японії). Брав участь у шоу-програмах (виготовлення страв на TV).

Курси кухарів

Ніколайчук Олеся Анатоліївна

Кухар 5-го розряду. Ресторан італійської кухні «Дольче», ресторан французької кухні «Лямур» («Світова карта»), українсько-грузинський ресторан «Разгуляєво» («Світова карта»), кейтерингова компанія «Крістал», телепроект «Смачна країна».

курси сушистів

Божемський Антон Вікторович

Кухар 5-го розряду, су-шеф. Ресторан «Mafia», ресторан «Сушія» (яп.кухня), ресторан «Містер-твістер», ресторан «Casta» (яп.кухня).

Записатися на курс сушист навчання

Чому
слухачі вибирають
наш центр?

курси сушистів

Сучасні рецепти

На курсах навчають приготуванню суші за сучасними рецетами та сучасною подачею страв.

курси сушистів

Якісний материіал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача

курси сушиста

Зручний час навчання

Навчання проводиться в пн, ср, з 10:00 до 13:00, з 18:30 до 21:30 та по суботах з 10:00 до 19:00

курси сушистів

Частина продуктів у вартості

У вартість курсу входить рис, норі, локшина, гриби, соєвий соус, васабі, рисовий оцет.

Характеристика «Курсів сушиста»

курси сушистів