Курси пекарів
Пекар 3 розряд
Що ми будемо випікати
Хліб пшеничний
Житній хліб
Грисіні
Хліб пшенично
житній
Калачі
Ватрушки
Багет
Чіабата
Бріош
Ромова
баба
Сіннабон
Пиріжки
різні
Пончики
Булочки
Коровай
Пропозиція діє:
Обов'язково прочитайте програму навчання
Програма курсу "Пекар 3 розряду"
Хліб, пироги та коровай
Підготовка сировини та пуск сировини у виробництво
Сучасні технології хлібопечення від замісу до випічки
Хімічний склад та енергетична цінність хлібобулочних виробів
Асортимент хлібобулочних виробів
Етапи технологічного процесу хлібобулочних виробів
Техніка формування хліба вручну
Сировина для хлібопечення
Рецептура та оздоблення хліба
Приготування хліба на перебродивших дріжджових напівфабрикатах
Розведення та збереження заквасочних культурах
Пшеничний хліб на заквасках
Житній хліб на заквасках
Житньо-пшеничний хліб
Хліб довгого бродіння
Хліб із використанням нетрадиційної сировини
Безопарне тісто
Хліб інших країн світу
Дієтичний хліб
Приготування різних хлібобулочних виробів
Багети французькі
Оригінальний хліб в асортименті
Чіабата, бріоші молочні та здобний хліб.
Старовинні пироги та випічка.
Пироги - різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів.
Коровай.
Коровай в асортименті, декорація та подача
Княжий пиріг.
Паски та панетоні.
Техніка плетіння, декорування та формування булок.
Приготування декоративних та виставкових виробів
Реологічні методи випробувань та методи контролю тіста
Розрахунок сировинної собівартості хліба
Термінологія хлібопечення
Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками
На заняттях Ви будете навчатися випікати хлібо-булочні вироби з пшеничного, житнього, пшенично-житнього тіста, вивчати готові суміші для хліба.
На заняттях Ви вбудете навчатися випікати дріжджові та бездріджові вироби, дізнаєтесь про процес підготовки закваски для хліба.
Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.
Вартість продуктів приблизно 40-50 грн на 1 практичне заняття.
Наприкінці занять слухачі дегустують хлібобулочні вироби та забирають їх додому.
Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.
Після закінчення навчання - працевлаштування у пекарні (за бажанням).
Попелянська Тетяна Михайлівна
Пекар-Кондитер. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»
Чому
слухачі обирають наш центр?
Сучасні рецепти
На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби
Якісний матеріал
Об'ємний та якісний навчальний материіал та рецепти в особистому кабінеті слухача.
Зручний час навчання
Навчання проводиться по буднях (пон - пт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік
Працевлаштування в пекарні Києва
Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в пекарню.
Характеристика «Курсів пекаря»
- Кількість годин в курсі: 16 акад. годин
- 1 заняття = 3 астр.години
- Кількість занять: 4 заняття
- Час занять: 9:30-12:30, 12:30-15:30, 15:30-18:30, 18:30-21:30
- Дні тиждня: пон, вівт, ср, чт, пт (за розкладом)
- Документ: Диплом 3 розряду, українский обо міжнарородний, додаток до диплому
- 17.12.2024 с 09:30 до 12:30
- 18.12.2024 с 09:30 до 12:30 Записатися на курс
Диплом "Пекар 3 розряду"
Дати початку занять "Пекар 3 розряду"
Галерея курсу "Пекар 3 розряду"
Ви задоволні курсами?
Відгуки слухачів
Закінчила курси 3 роки тому. Курси дали розуміння як випікати хліб та хлібо-булочні вироби! Зараз працюю в пекарні пекарем. Заняття дуже цікаві, багато практики та багато випікали хлібо-булочних виробів. Викладачі чудові, веселі та дуже професійні. Закінчувала одразу декілька курсів і жодного разу не пошкодувала. Рекомендую.
Пару років дуже захоплювалась випічкою хліба вдома. Довго шукала навчальний центр, вибирала невисоку ціну та визначилась- це курси "Анастасія". Моє навчання почалося з цього курсу, потім плавно перейшло в кондитера 4 розряду. Тепер в мене свій магазин хлібо-булочних та кондитерских виробів. Дякую викладачу курсів за освоєння нової професії
Рік тому захоплювалась випічкою хліба. Почала шукати курси й прийшла в "Анастасію". Закінчила курси пекаря-кондитера. Курсм сподобались. Викладачі чудові. Після курсів влаштувалась на роботу помічником пекаря. Тепер моє життя пов'язане з улюбленим і смачним хлібом.
Як записатися
на курс?
Заявка
Заповніть форму на сайті
Дзвінок
Наш менеджер зателефонує для уточнення деталей
Оплата
Оплатити курс можна в офісі
або карткою на сайті
Навчання
Отримайте розклад та приїжджайте на навчання до нас!
Гарантія якості
Курс відповідає всім стандартам якості навчання. Викладачі-пекарі роз'яснюють і показують, як випікати хліб і булочки. На заняттях багато практики.
Гарантія навчального центру
Ми дотримуємося не лише законів, а й людських відносин, тому при виникненні непорозумінь з боку слухача завжди вирішуємо проблему в найкоротші терміни.
Курси пекарів
Професійне навчання 3 розряд
Пропозиція діє: