Курси пекарів

Пекар 3 розряд

5% знижка
Курси пекарів
Звичайна ціна:
3556 грн
Ціна сьогодні:
3200 грн

Що ми будемо випікати

Курси пекарів

Хліб пшеничний

Курси пекарів

Житній хліб

Курси пекаря

Грисіні

Курси пекарів

Хліб пшенично
житній

Курси пекарів

Калачі

Курси по випічці хліба

Ватрушки

Курси пекарів

Багет

Курси пекарів

Чіабата

Курси пекарів

Бріош

Курси по випічці хліба

Ромова
баба

Курси пекарів

Сіннабон

Курси пекарів

Пиріжки
різні

Курси по випічці хліба

Пончики

Курси пекарів

Булочки

Курси пекарів

Коровай

Пропозиція діє:

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось 5 місць з акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курсу "Пекар 3 розряду"

Курси пекарів
Пекарська справа

Хліб, пироги та коровай

    Сировина для хлібопечення

  • Підготовка сировини та пуск сировини у виробництво

  • Сучасні технології хлібопечення від замісу до випічки

  • Хімічний склад та енергетична цінність хлібобулочних виробів

  • Асортимент хлібобулочних виробів

  • Етапи технологічного процесу хлібобулочних виробів

  • Техніка формування хліба вручну

Рецептура та оздоблення хліба

  • Приготування хліба на перебродивших дріжджових напівфабрикатах

  • Розведення та збереження заквасочних культурах

  • Пшеничний хліб на заквасках

  • Житній хліб на заквасках

  • Житньо-пшеничний хліб

  • Хліб довгого бродіння

  • Хліб із використанням нетрадиційної сировини

  • Безопарне тісто

  • Хліб інших країн світу

  • Дієтичний хліб

Приготування різних хлібобулочних виробів

  • Багети французькі

  • Оригінальний хліб в асортименті

  • Чіабата, бріоші молочні та здобний хліб.

  • Старовинні пироги та випічка.

Пироги - різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів.

Коровай.

  • Коровай в асортименті, декорація та подача

Княжий пиріг.

Паски та панетоні.

Техніка плетіння, декорування та формування булок.

  • Приготування декоративних та виставкових виробів

  • Реологічні методи випробувань та методи контролю тіста

  • Розрахунок сировинної собівартості хліба

Термінологія хлібопечення

Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками

Курси пекарів
Практичні заняття
  • На заняттях Ви будете навчатися випікати хлібо-булочні вироби з пшеничного, житнього, пшенично-житнього тіста, вивчати готові суміші для хліба.

  • На заняттях Ви вбудете навчатися випікати дріжджові та бездріджові вироби, дізнаєтесь про процес підготовки закваски для хліба.

  • Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.

  • Вартість продуктів приблизно 40-50 грн на 1 практичне заняття.

  • Наприкінці занять слухачі дегустують хлібобулочні вироби та забирають їх додому.

Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

Після закінчення навчання - працевлаштування у пекарні (за бажанням).

Курси пекарів
Навчання проводять викладачі-практики. Шеф-кондитери, технологи, пекарі з великим досвідом роботи
Курси пекарів

Попелянська Тетяна Михайлівна

Пекар-Кондитер. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка»

Записатися на курс Курси пекарів

Чому
слухачі обирають
наш центр?

Курси пекарів

Сучасні рецепти

На курсах вчать випікати за сучасними рецептами та красиво оформляти вироби

Курси пекарів

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний материіал та рецепти в особистому кабінеті слухача.

Курси пекарів

Зручний час навчання

Навчання проводиться по буднях (пон - пт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

Курси пекарів

Працевлаштування в пекарні Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в пекарню.

Характеристика «Курсів пекаря»

Курси пекарів