Курси кухаря

професійне навчання 4 розряд

10% знижка
Курси кухаря
Звичайна ціна:
9000 грн
Ціна сьогодні:
8100 грн

Що ми будемо готувати

навчання на кухаря

Будемо готувати
мінестроне

Курси кухаря

Печеня, верстака

Курси кухаря київ

Січеники
різні

Курси кухаря

Будемо готувати
буйабес

Курси кухаря

Пиріжки, пироги

Курси кухаря київ

Вареники
різні

Курси кухаря

Будемо готувати
завиванець

Курси кухаря

Котлети по-київськи

Курси кухаря

Цезар,
інші салати

навчання на повара

Яйця бенедикт,
фондю

Курси кухаря

Паста карбонара і інше

Курси кухаря

Фрікасе з
курки

Курси кухаря

Салати
з морепродуктів

Курси навчання на кухаря

Киш-лорен та інше

Курси кухаря

Рататуй
та інше

Курси повара

М'ясні
делікатеси

Курси кухаря

Рибні делікатеси

Курси кухаря

Інші
страви

Пропозиція діє

годин
хвилин
секунд
Записатися на курс
Залишилось5 місць по акції

Обов'язково прочитайте програму навчання

Програма курсу «Кухар 4 розряду»

Курси кухаря
Основи кулінарії, технологія приготування страв, HACCP

Основні принципи системи HACCP, законодавство у системі безпеки продукції

  • Основні поняття продовольчої безпеки та загальні засади харчового законодавства.

  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю у закладах громадського харчування

  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції у закладах громадського харчування.

  • Відповідальність за порушення норм HACCP.

  • Законодавство та нормативні документи у галузі безпеки продукції

    • Охорона праці на курсах кухаря

      • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму.

      • Обладнання підприємств громадського харчування та правила його експлуатації.

      Способи кулінарної обробки харчових продуктів у курсі кухар

      • Первинна обробка страв на курсах кухаря

      • Механічна та гідромеханічна обробки харчових продуктів

      Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.

      • Характеристика овочів, схема їхньої обробки.

      • Обробка картоплі, форми нарізування, кулінарне використання.

      • Обробка капустяних, цибульних, плодових овочів, норми нарізки, їхнє кулінарне використання. Фаршування овочів.

      • Обробка грибів

      • Обробка фруктів, цитрусових

      Характеристика риби та рибопродуктів.

      • Обробка лускатої та безлускавої риби в залежності від розмірів. Обробка риби з кістяком. Обробка риби із хрящовим скелетом. Обробка нерибної водної сировини.

      • Напівфабрикати з риби для варіння, припускання та смаження.

      • Приготування рибної котлетної маси та п/ф із неї.

      Обробка м'яса

      • Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.

      • Обробка яловичини, приготування напівфабрикатів із яловичини.

      • Обробка баранини та свинини, приготування п/ф.

      • Приготування натуральної та котлетної маси з м'яса та п/ф із неї.

      • Обробка субпродуктів. Обробка свійської птиці, пернатої дичини, кроликів, п/ф із птиці. Підготовка тушок до теплової обробки. Виділення елементів тушок.

      • Технологічний цикл виробництва кулінарної продукції

      • Технологічні властивості сировини

      Термічна та теплова обробка харчових продуктів

      • Варіння, припускання

      • Смаження, пряжіння

      • Тушкування

      • Запікання

      Холодні страви та закуски

      • Салати

      • Холодні закуски

      • Гарячі закуски

      • Салати та вінегрети, приготування та відпуск. Страви з овочів.

      • Холодні страви та закуски з м'яса, риби та яєць.

      Перші страви

      Супи в курсі кухар

      • Значення супів у харчуванні, класифікація супів.

      • Бульйони. Приготування бульйонів.

      • Заправні супи: борщі, щі, розсольники, солянки.

      • Молочні супи

      • Пюреподібні супи (суп-пюре, суп-крем)

      • Супи з крупами, бобовими, макаронними виробами, з картоплею.

      • Прозорі супи

      • Супи холодні.

      • Солодкі супи

      • Бракераж супів.

      Другі страви

      Страви з овочів та грибів

      • Страви з відварених, смажених, тушкованих грибів

      • Страви з відварених, припущених та смажених овочів.

      • Страви з тушкованих овочів, запечені овочеві страви.

      Страви з риби

      • Страви з відвареної та смаженої риби

      • Страви з рибної та котлетної маси, запечені рибні страви

      • Страви з припущеної риби

      • Страви з тушкованої риби

      • Страви з нерибної водної сировини

      • Страви із запеченої риби

      • Страви з рубаної риби

      Страви з м'яса

      • Варіння м'яса, м'ясопродуктів та птиці. Приготування та відпуск страв.

      • Гасіння м'яса, приготування страв із тушкованого м'яса.

      • Смаження м'яса та м'ясопродуктів. Страви зі смаженого м'яса.

      • Страви з натуральної та рубаної маси. Запечені страви з м'яса.

      • Страви з м'яса диких тварин

      • Страви з пернатої дичини, кроликів

      Страви з яєць та сиру

      • Яєчні, омлети, вареники, сирники, запіканки.

      Гарніри

      • Макаронні вироби

      • Характеристика макаронних виробів, правила варіння макаронів, страви з них

      • Крупи та бобові

      • Характеристика продуктів переробки зерна. Підготовка круп, варіння каш.

      • Коренеплоди

      • Овочі

      • Борошняні вироби (профітролі, галушки, пампушки та ін.)

      Соуси.

      • Класифікація соусів, п/ф для приготування соусів.

      • Приготування м'ясних соусів червоних та білих.

      • Рибні соуси.

      • Грибні, сметанні, молочні на вершковому маслі.

      • Холодні соуси:

      • Соуси на олії (майонези)

      • Соуси на оцті та столовому вині (маринади, салатні заправки)

      • Соуси промислового виробництва

      Солодкі страви та десерти, напої

      • Приготування солодких страв: компоти, киселі, желе.

      • Муси, самбуки, креми

      • Десерти із сухофруктів

      • Приготування гарячих напоїв: чай, кава, какао.

Курси кухаря
Українська кухня:

Перші страви

  • Борщ український з пампушками.

  • Борщ київський.

  • Борщ полтавський.

  • Борщ чернігівський.

  • Борщ львівський.

  • Куліш.

  • Юшка.

  • Бульйон і суп з локшиною.

  • Щерба.

  • Капустняк.

Другі страви

  • Печеня житомирська.

  • Верстака.

  • Шпундра.

  • Завиванець ужгородський.

  • Зрази "Хрещатик".

  • Курка тушкована з галушками.

  • Курячі ноги фаршировані овочами та рисом.

  • Індичка тушкована з рисом.

  • Котлети по-київськи.

  • Котлети полтавські.

  • Крученики.

  • Кишеня (з корейки).

  • Курка фарширована млинцями з грибами.

  • Гречаники.

  • Яєчня гуцульська.

  • Товчоня.

  • Лежні картопляні.

  • Рибні котлети українські.

  • Оселедець по-київськи.

  • Січеники з риби.

  • Січеники з м'яса.

  • Смаженина з оселедцем.

  • Голубці.

  • Зрази картопляні.

  • Намазка з оселедця.

  • Меживо.

  • Деруни фаршировані.

  • Лежні картопляні.

Страви з тіста

  • Тісто для млинців.

  • Тісто для вареників. Вареники з вишнею, з картоплею, з грибами, з капустою.

  • Галушки.

Гуцульська та закарпатська кухня

  • Банош.

  • Суп із ластівками.

  • Бограч.

  • Кнедлики.

Курси кухаря
Європейська кухня

Англійська кухня

  • Про англійську кухню

  • Салат по-англійському

  • М'ятний соус

  • Соус «Чемберлен»

  • Шепердспай -пастуша запіканка

  • Ростбіф

  • Йокширський пудинг

  • Коньячний соус

  • Винний соус

  • Шотландський перловий суп

  • Гуляш із оселедця по-шотландськи

  • Уельський рейбіт – грінки із сиром

  • Норфолкський пудинг

  • Англійський шоколадний пудинг

  • Пікантні сандвічі

  • Сендвічі з огірками ( Cucumber sandwiches )

  • Суп-пюре із кресу

  • Гусак з алкогольним підливом та історією англійської різдвяної гуски

  • Сосиски в тесті ( toad-it-the-whole )

  • Індичка з журавлинним соусом, запечена в олії

  • Індичка по-англійськи смажена цілком

  • Британська курка

Курси кухаря
Ірландська кухня
  • Баранина по-ірландськи

  • М'ясо по-ірландськи

  • Соус бенез

  • Пюре зі шпиком

  • Пюре з капустою

  • Ірландські млинці

Курси кухаря
Грецька кухня
  • «Афіни»

  • Голубці з виноградним листям (долма)

  • Грецький салат

  • Мусака холодна

  • М'ясні кульки

  • Соус «міконос»

  • Телячий шницель із прянощами

  • Печериці по-грецьки

Курси кухаря
Іспанська кухня
  • Гасієнда-стейк

  • Паелья – іспанська страва з рису

  • Пучеро

  • Курка по-мадридськи

  • Гаспаччо

  • Іспанська овочева запіканка

  • Іспанське рибне фондю

  • Каталунський рибний суп

  • Відбивна бараняча котлета по-іспанськи

  • Паелья

Курси кухаря
Австрійська кухня
  • Печеня естергазі

  • Фарширована теляча грудинка

  • Масляні галушки

  • Печінкові галушки

  • Віденський бойшель із сухарними галушками

  • Тірольський суп зі шпиком

  • Кайзерівський омлет

Курси кухаря
Швейцарська кухня
  • Швейцарський фондю – різновид омлету

  • Швейцарський картопляний ресті

  • Швейцарський суп із сиром

  • Женевський соус

  • Рис по-швейцарськи

Курси кухаря
Німецька кухня
  • Берлінський шніцель

  • Шніцель відбивний з окосту

  • Свинячі ніжки з кислою капустою та горошком

  • Окіст зі стручковою квасолею

  • Мекленбурський рулет зі шкварками

  • Гамбурзький суп з вугра

  • Риба по-гамбурзькому

  • Лабскаус

  • Кислий каббес

  • Заєць у горщику

  • Ковбасні галушки

  • Швабські вареники

  • М'ясо по-мюнхенськи

  • Лейпцизька овочева солянка

  • Тюрингське жарке у горщику

Курси кухаря
Угорська кухня
  • Смажене м'ясо по-угорськи

  • Фарширований солодкий перець

  • Квасоля в горщику по-віденськи

  • Лечо

  • Таргоня

  • Токань

  • Паприкаш із картоплі

  • Перкелт

  • Гуляш у горщику

  • Соус тартар

  • Угорський рибний суп

  • Палачинти

Курси кухаря
Румунська кухня
  • Чорба – національна румунська страва

  • Мамалига з тертим сиром

  • Гювеч з рибою по румунськи

  • Паприкаш дівитель - м'ясо з червоним перцем і борошняними галушками

Курси кухаря
Висока французька кухня

Закуски:

  • Гриби з вином у сметані

  • Домашній сервелат

  • Жюльєн із лісових грибів із сиром

  • Жюльєн з підсиновиків та молодих цукіні

  • Жульєн із птиці

  • Жюльєн із грибами

  • Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином

  • Картопля по-паризьки

  • Кіш Лорен ( Quiche Lorrain )

  • Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі

  • Королівські креветки у грибному соусі

  • Олія Монпельє ( Beurre de Montpellier , Montpellier Butter )

  • Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами

  • Мідії у вершковому соусі

  • Міньонетт ( Mignonette Sauce )

  • Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині

  • Мус із авокадо з гострим сиром

  • Мус із баклажану з козячим сиром

  • Мус із печеного перцю зі шматочками панчетти

  • Мус із селери з яблуками

  • Огірки фаршировані

  • Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)

  • Омар у томатно-коньячному соусі

  • Паштет із курячої печінки

  • Паштет із печінки та свинини

  • Печінковий паштет

  • Рулетики з шинки з грибами

  • Риба та овочі під часниковим майонезом Альолі

  • Салат «Нісуаз»

  • Салат із печеного буряку

  • Салат із селери (бон фам )

  • Салат літній

  • Салат м'ясний

  • Соус Beurre Monté

  • Суфле із лісових грибів

  • Суфле із сиром

  • Тартар із яловичини.

  • Тартар із лосося

  • Тартар із тунця

  • Террін з качки

Супи:

  • Буйабес з соусом руй

  • Буйабес із часниковими крутонами з айолі ( bouillabaisse )

  • Вішісуаз

  • Консоме з овочами та яйцем по-паризькому

  • Паризький цибульний суп

  • Суп жульєн

  • Суп по-провансальськи

  • Суп-пюре по-французьки

  • Французький овочевий суп ( pistou )

Овочі:

  • Запечена картопля по-французьки

  • Картопля запечена по-французьки (дофіні)

  • Картопля запечена з сиром, беконом та вершками

  • Картопля запечена з часником і чебрецем

  • Картопля ліонез

  • Картопляні смажені кульки «пом дюшес»

  • Картопляний рулет з мідіями та соусом Айолі

  • Гратен зі спаржі

  • Зелена квасоля з мигдалем

  • Овочевий гуляш

  • Спаржа а ла фонтенель

  • Спаржа по-провансальськи

  • Картопля «Дофін»

  • Каштани тушковані

  • Рататуй

Риба:

  • Заливна осетрина

  • Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин

  • Короп зі щавлем

  • Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі

  • Краби запечені у вершковому соусі

  • Устриці з Камамбер

  • Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею

  • Фламбе з королівських креветок із фенхелем

  • Осетрина під соусом бешамель

  • Фламбе з морепродуктів

  • Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше

  • Террін із форелі

  • Морські гребінці з фуа-гра , ягодами та гострим медовим соусом.

  • Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»

Страви з м'яса

  • Бєф бургіньйон ( bœuf bourguignon )

  • Біфштекс провансальський

  • Яловичина по-бурґундськи

  • Яловичина з білими грибами та фуа-гра

  • Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук

  • Конфі з качки на кшталт sous vide

  • Мус із глухаря з гусячими шкварками

  • Мус із дикої качки з морошкою

  • Півень у вині

  • Рагу з ягняти

  • Рійет із кролика з чорносливом

  • Рієт з лосося

  • Рієт з качки

  • Розети свинячі по-провансальськи

  • Рулети з яловичини, фаршировані свининою

  • Суфле із качки

  • Тартар із телятини

  • Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра

  • Теплий салат з качиної грудки магре

  • Терин з індички, ялівцю та горошин чорного перцю

  • Террін із кролик

  • Террін по-сільськи

  • Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра

  • Фрікас з курки

  • Курча з морквою

  • Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра

  • Шукрут

  • Баранині котлети з цибульним соусом

  • Бургундський гуляш ( Boeuf Bourguignonne )

  • Гуляш по-бургундському

  • Гуляш по-французьки

  • Голубці по-провансальськи

  • Курячі стегенця по-провансальськи

  • Курка «Маренго»

  • Курка в червоному вині . au vin )

  • Курка запечена цілком по-французьки

  • Курка, тушкована з грибами ( cassoulet )

Субпродукти та яйця:

  • Мізки запечені по-паризькому

  • Куряча фуа-гра

  • Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу

  • Омлет із травами

  • Террін з фуа-гра з селери

  • Фуа-гра у шоколаді

  • Фуа гра з апельсинами в карамелі

  • Фуа-гра з мускатним виноградом

  • Фуа-гра з фігами

  • Фуа-гра з ягодами в портвейн

  • Фуа-гра , пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом

  • Яйця на крутонах з олією анчоусів

  • Яйця -кокотт

  • Яйця-пашот по-бурґундськи

Десерти:

  • Млинці по-французьки

  • Груші «Решельє»

  • Крем брюле

  • Крокети з рису з абрикосами ( кольбер )

  • Морозиво по-льєжськи

  • Персики під соусом

  • Сніжки

  • Сирне серце з ягодами

  • Шоколадний крем

Курси кухаря
Італійська кухня

Про італійську кухню

Холодні та гарячі закуски:

  • Банья кауда

  • Fonduta

  • Антипасти з маринованими овочами ( antipasti )

  • Антипасти з восьминогами ( antipasti )

  • Антипасто із запеченими перцями

  • Асорті канапе з моцарелою

  • Баклажани, фаршировані булгуром , фетою та помідорами конфі.

  • Страва з шинкою та фігами

  • Брускетта

  • Буратта з песто

  • Граден із мідій

  • Запечені польпетти з броколі/

  • Зелений салат з анчоусною заправкою Вінегрет та креветками

  • Кабачки, запечені у духовці

  • Канапе з анчоусами

  • Канапе з рікоттою

  • Канелоні зі шпинатом та моцарелою

  • Капоната

  • Капрезе

  • Кростіні з песто

  • Кростіні з сиром моцарелла та пармською шинкою

  • Мальфатті

  • Мариновані перці

  • Морські гребінці по-венеціанськи

  • Паніно з цукіні, грибами та соусом песто

  • Помідори, фаршировані баклажанами

  • запечені баклажани з песто з руколи

  • Фаршировані цукіні

  • Чамботта

  • Яйця по-партенопейськи

  • Яйця по-п'ємонтськи

Салати:

  • Неаполітанський салат

  • Міланський салат із копченою рибою

  • Салат з м'яса та шинки

  • Салат із цвітної капусти зі шпротами

  • Салат капрезе з баклажанами

  • Салат картопляний

  • Салат парадіз

  • Салат по-італійськи

  • Салат радиккіо з рукколою

  • Салат з грушами та горіхами

  • Салат з ківі, кабачками та фенхелем

  • Салат з червоною цибулею, хурмою, селерою та рожевим перцем

  • Салат з помідорами та моцареллою

  • Салат з помідорами, фенхелем та кальмаром

  • Салат із тунцем

  • Салат із тунцем, Galbani Mozzarella Light та солодким червоним перцем

  • Салат з фенхелем та апельсинами

Полента:

  • Італійська полента

  • Полента з грибами

  • Полента із сиром

Ньоккі:

  • Ньоккі з Казентіно

  • Гарбузові ньокки

  • Картопляні ньокки (італійські галушки) з пасатою та беконом

Перші страви:

  • Густий суп із морепродуктів

  • Делікатесний суп

  • Італійський грибний суп

  • Консоме по-міланськи

  • Консоме з курчам і макаронами

  • Консоме з курчам та макаронами («Гарібальді»)

  • Цибулевий суп тосканський (італійський)

  • Основний Мінестроні

  • Профітролі

  • Суп «Мінестра»

  • Суп із сиру та яйця

  • Суп із шпинату (флорентійський)

  • Суп павеза

  • Суп з ньоккі

  • Суп із хлібом

  • Суп-пюре із сочевиці по-неаполітанськи

  • Суп-пюре по-міланськи

  • Томатний суп-пюре

  • Тосканський суп з квасолею та макаронами

Страви з риби

  • Branzino ai porri - Сибас з цибулею-пореєм

  • Coppe esotiche con insalata di mare — салат з морепродуктів у грейпфруті

  • Filetti di branzino con crostoni di polenta- Філе сібаса з гренками з полентів

  • Filetti di orata al pepe verde — Філе доради із зеленим перцем

  • Filetti di sarde a scapece Філе сардин з маринованою цибулею

  • Filetti di sogliola alle melanzane - Філе камбали з баклажанами

  • Filetti di triglia alla livornese -Філе окуня по-ліворнськи

  • Filetti di trota in carpione - Філе форелі в маринаді

  • Gamberoni all'arancia -Креветки з апельсинами

  • Insalata di mare — Салат з морепродуктів

  • Insalata di mare con la rucola — Салат з морепродуктів з рукколою

  • Riso venere con polpa di granchio e gamberi — Чорний рис із крабами та креветками

  • Trota con patate e carciofi —Форель з картоплею та артишоками

  • Trote affogate - Форельс травами в білому вині

  • Баклажани, фаршировані кефаллю / Melanzane ripiene di cefalo

  • Кальмари в сковороді ( Calamari in padella )

  • Кальмари тушковані

  • Морські гребінці під соусом із цукіні з грибами / Capesante con salsa di zucchine e ovuli

  • Осетрина по-італійськи

  • Приготування фльорансі

  • Риба по-сициліанськи

  • Риба припущена по-італійськи

  • Стерлядь по-італійськи

  • Філе барабульки по-ліворнськи / Triglie alla livornese

  • Ескалопи з кефалі з гливи від Надзаріо Біскотті / Scaloppine di cefalo ai funghi cardoncelli di Nazario Biscotti

Страва з м'яса:

  • Баранина з ягодами ялівцю

  • Печеня з баранини з картоплею

  • Баранина з оливками

  • Гуляш із баранини з лимонним соусом

  • Біфштекси по-неаполітанськи

  • Яловичина маринована

  • Печеня у червоному вині

  • Яловичина фарширована

  • Яловичина з пікантним соусом

  • Медальйони з телятини з фондю

  • Гусяча грудка з крес-салатом

  • Печеня з телятини з цукіні

  • Ариста по-флорентійськи

  • Біфштекс по-флорентійськи

  • Домашня курка в гострому соусі з томатів та базиліку.

  • Запечена нога ягняти

  • Кролик у соусі з волоських горіхів

  • Кролик по-іскитанськи

  • Кростіні з курячою печінкою

  • Курка у вині Кьянті

  • Курка з перцем

  • Медальйони телячі по-міланськи

  • М'ясне рагус картопляними ньокками

  • Стегенця у винному соусі

  • Відбивні з індички з начинкою з моцарелли

  • Відбивні по-міланськи

  • Плов по-п'ємонтськи

  • Рецепт салату з качки з п'ятьма спеціями

  • Рубець по-міланськи

  • Свиняча шия в апельсиновому соусі

  • Свинина, запечена у вині з яблуками

  • Томатний соус зі свинячих реберець

  • Тушений кролик із помідорами

  • Качка з апельсинами, буряковим соком та розмарином

  • Філе міньйон по-неаполітанськи

  • Курча з баклажанами

  • Курча з рисом

  • Ягнячі реберця, запечені на вугіллі

  • Курячі ніжки по-середземноморськи

  • Курка запечена з лимоном, родзинками та кедровими горіхами.

  • Курка Міланезе з томатним соусом

  • Курка фарширована мацарелою та чилі

  • Салтимбокка

Паста

  • Баветте з меч-рибою, маслинами та фенхелем

  • Баветте з м'ясом краба

  • Баветте Трастеверіна

  • Каннеллоні

  • Каннеллоні з м'ясним фаршем

  • Лазання

  • Лазання Болоньєзе

  • Лазання класична

  • Лазання овочева

  • Лазання з беконом, грибами та шпинатом

  • Лазання з грибним соусом

  • Лазання зі свининою

  • Локшина лінгвіні з брокколі, часником та чилі

  • Локшина з помідорами та сулгуні

  • Локшина із сирним соусом

  • Локшина тальятелле з куркою

  • Лінгвіні з соусом Болоньєз

  • Лосось запечений з картоплею та оливками

  • Макарони з морепродуктами

  • Паста «Прімавера»

  • Паста в томатному соусі з шинкою

  • Паста та брокколі

  • Паста з анчоусами та оливками

  • Паста з лососем та грибами у сирному соусі

  • Паста з цвітною капустою, броколі та грибним соусом

  • Паста з вершково-шпинатним соусом

  • Пенне Арраббіату

  • Пінне з куркою у вершково-грибному соусі

  • Пінне з мідіями у горіховому соусі

  • Пінне з соусом песто

  • Салат із пенне з тунцем

  • Равіолі з сирним соусом з брокколі

  • Равіолі з печерицями

  • Рігатоні з перцем

  • Ригатоні з тефтелями зі свинини з лимоном

  • Спагетті «Аматриціана»

  • Спагетті «Болоньєзе»

  • Спагетті «Карбонара»

  • Спагетті «Неро» з креветками

  • Спагетті по-сіцилійськи

  • Спагетті з лососем

  • Спагетті з соусом путтанеска із зеленими оливками

  • Спагетті із сиром

  • Спагетті з телятиною

  • Тальятелле з курячою печінкою

  • Тальятелле з лососем

  • Тальятелле з м'ясними тефтелями

  • Тортелліні з козячим сиром

  • Тортелліні , фаршировані грибами

  • Феттучіне з білими грибами

Різотто

  • Основний рецепт різотто

  • Різотто ала міланезе

  • Різотто по-венеціанськи

  • Різотто з брокколі та яєчнею

  • Різотто з грибами

  • Різотто з грибами та сиром

  • Різотто з копченим лососем

  • Різотто з куркою та овочами по-швидкому

  • Різотто з цибулею-пореєм та томатами

  • Різотто з перцем

  • Різотто із сиром

  • Різотто з тунцем та грибами

  • Рис по-італійськи

  • Рис по-п'ємонтськи

Піца:

  • Кальзоне

  • Овочева піца з козиним сиром

  • Піца «Пори року»

  • Піца «Гардінієра»

  • Піца «Маргарита»

  • Піца «Маринара»

  • Піца в мексиканському стилі

  • Піца калабрійська

  • Піца з авокадо та шинкою

  • Піца з анчоусами та цибулею

  • Піца з беконом та пепероні

  • Піца з шинкою та сиром

  • Піца з грибами

  • Піца з грибами та оливками

  • Піца з грибами з листкового тіста

  • Піца із запеченими овочами

  • Піца з червоним виноградом, медом, розмарином та сиром

  • Піца з куркою та арахісовим маслом

  • Піца з лососем

  • Піца з морепродуктами

  • Піца з м'ясними кульками

  • Піца з сиром та артишоками

  • Піца з гарбузом та сиром

Соуси:

  • Болоньєзе – густий соус з м'ясного фаршу з помідорами

  • Грибний соус

  • Італійський соус «карбонару»

  • Італійський соус до макаронів

  • Італійський томатний соус

  • Горіховий соус

  • Песто класичний

  • Соус із шампіньйонів з петрушкою

  • Соус Карузо

  • Соус Марсала

  • Соус з томатами та морепродуктами

  • Соус сирний з кабачками

  • Соус часниковий для спагетті

  • Соуси Мохо

  • Томатний соус з пряними травами

Десерти:

  • Аффогато

  • Забайоне

  • Панна Кота

  • Печиво амаретті зі сливами у вині

  • Рисовий десерт із яблуками

  • Сицилійська каса ( касата сичіліана )

  • Суфле по-сицилійськи

  • Тірамісу

  • Фрукти у вині

  • Шоколадні канолі

Курси кухаря
Основи кондитерського мистецтва

Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.

  • Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів (фарші та начинки з овочів, м'яса, риби, круп, грибів)

  • Креми

  • Дріжджове тісто (опарне та безопарне тісто, обробка, випічка, вироби з дріжджового тіста).

  • Бездріжджове тісто (тісто для локшини, вареників, пельменів, млинців). Прісне здобне тісто. Пряникове тісто. Пісочне та заварне тісто.

  • Бісквітне тісто.

  • Технологія приготування пісочного п/ф

  • Технологія приготування заварного п/ф

  • Повітряний п/ф

Курси кухаря
Пекарська справа

Сировина для хлібопечення:

  • Підготовка сировини та пуск сировини у виробництво.

  • Сучасні технології хлібопечення від замісу до випічки

  • Хімічний склад та енергетична цінність хлібобулочних виробів

  • Асортимент хлібобулочних виробів.

  • Етапи технологічного процесу хлібобулочних виробів

  • Техніка формування хліба вручну.

Рецептури та оздоблення хліба:

  • Приготування хліба на викинутих дріжджових напівфабрикатах

  • Хліб на заквасках

  • Приготування різних хлібобулочних виробів

  • Багети французькі.

  • Пампушки.

  • Оригінальний хліб в асортименті

Курси кухаря
Практичні заняття
  • Перші 3 заняття з курсу – це теорія. Далі Ви вчитиметеся нарізати овочі та фрукти.

  • Наступний етап навчання – обробка риби, птиці, нарізка м'яса.

  • На заняттях з української кухні Ви вчитиметеся готувати страви національної української кухні та європейської кухні за рецептами для ресторанів.

  • Перед першим заняттям Ви з групою обговорите меню, зробите калькуляцію страв для всієї групи.

  • Перед початком практичного заняття слухачі купують продукти в магазині «Ультрамаркет», який знаходиться одразу біля навчального центру.

  • Вартість продуктів приблизно 40-50 грн на 1 практичне заняття.

  • Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і мають можливість забрати їх додому.

Заняття відбуваються у навчальному центрі (теорія та практика). Форма одягу – кітель або фартух, головний убір.

Після закінчення навчання - працевлаштування в ресторани Києва (за бажанням).

курси кухаря
Навчання проводять викладачі-практики. Шеф-кухарі та кухарі 5 розряду з великим досвідом роботи
Курси кухаря

Ніколайчук Олеся Анатоліївна

Кухар 5-го розряду. Ресторан італійської кухні «Дольче», ресторан французької кухні «Лямур» («Світова карта»).

курси кухаря

Король Олександр Анатолійович

Шеф-кухар. ПрАТ «Готель «Прем'єр Палас», р-н «Reef» Рибний ресторан, «Реста» р-н «Стейкхаус м'ясо та вино».

Курси кухаря

Попелянська Тетяна Михайлівна

Кондитер. В даний час працює у фірмі «Трієс», ТОВ «Казка», професійний пекар-кондитер.

курси кухаря

Пилипенко Іван Іванович

бренд-шеф ресторанної компанії РЕСТАРОН, р-н Купецький двір, шеф-кухар, р-н Малина, р-н Княжий Град.

Записатися на курс Курси кухаря

Чому
слухачі вибирають
наш центр?

курси кухаря

Сучасні рецепти

На курсах навчають готувати за сучасними рецетами та красиво оформлювати страви.

курси кухаря

Якісний матеріал

Об'ємний та якісний навчальний матеріал з тисячами рецептів в особистому кабінеті слухача

курси кухаря

Зручний час навчання

Навчання проводиться у будні (пон (сер), вівт, чт) з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30, з 18:30 до 21:30, можливий індивідуальний графік

курси кухаря

Працевлаштування в ресторани Києва

Виробнича практика (за бажанням) та працевлаштування в ресторани.

Характеристика «Курсів кухаря»

кулінарна академія